Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-5
Cod produs
P4S730TR-IA
Out Of stock
Descriere
Specialistii iti recomanda un produs foarte rezistent, ce asigura o utilizare a bratului buldoexcavatorului in deplina siguranta! Patina telescopare Komatsu WB97S-5 din oferta noastra are in compozitie un material special, conceput sa nu se uzeze cu una, cu doua. Mobilitatea bratului si fixarea corecta a acestuia iti asigura o functionalitate maxima a buldoexcavatorului. Acesta isi va putea desfasura activitatea fara probleme. Detaliile din oferta le poti primi telefonic sau completand formularul de pe site!

Ofertele noastre la piese si consumabile sunt extraordinare, te-ai convins probabil de acest lucru, dar speram sa fii la fel de incantat si de serviciile pe care le-am dezvoltat in cadrul companiei. ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie cele mai performante servicii. Cel de consultanta tehnica este gratuit si iti ofera cele mai pertinente informatii si sfaturi. Service-ul mobil te scoate din impas oriunde ai fi, iar cel de mentenanta te va ajuta sa-ti mentii in bunastare echipamentele!

Patina telescopare Komatsu WB97S-5 - bucura-te de un utilaj performant!

Bratul telescopic al utilajului este piesa centrala. Pana la urma de asta ti-ai luat buldoexcavator. Prin urmare, daca bratul nu este extins corect si nu iti poti exploata la maxim echipamentul, n-ai niciun avantaj. Patina telescopare asigura extensia corespunzatoare a bratului si o fixare ireprosabila a acestuia. Singura atentie pe care trebuie sa o acorzi este cea legata de montaj. El trebuie facut ca la carte! Altfel, bratul telescopic se va uza mult prea devreme.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5 pe care o doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura