Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-8
Cod produs
2U6QSIX7-IA
Out Of stock
Descriere
Reusim sa te surprindem mereu aducand in depozitul nostru cele mai bune piese la cele mai bune preturi! Patina telescopare Komatsu WB97S-8 este extraordinara in toate privintele! Este un element care asigura performanta buldoexcavatorului. Realizat din material conceput sa reziste foarte bine la uzura, glisorul este o echivalenta de maxima calitate! Bratul utilajului va functiona optim, permitandu-ti sa exploatezi in siguranta echipamentul. Investeste in acest element de care depinde utilitatea buldoexcavatorului.

Cand ai nevoie de ajutor specializat, sa stii ca ACN Piese Utilaje este langa tine si iti ofera posibilitatea sa stai de vorba cu cei mai buni specialisti din domeniu. Partea foarte avantajoasa de aici este ca tu nu trebuie sa platesti nimic! Consilierea tehnica este complet gratuita si poate beneficia oricine de ea! Afla mai multe informatii si despre restul serviciilor noastre. Cel de mentenanta este foarte apreciat de clientii nostri, iar service-ul mobil a scos din impas pe multi!

Patina telescopare Komatsu WB97S-8 - acorda atentie montajului!

Bratul telescopic al utilajului este piesa centrala. Pana la urma de asta ti-ai luat buldoexcavator. Prin urmare, daca bratul nu este extins corect si nu iti poti exploata la maxim echipamentul, n-ai niciun avantaj. Patina telescopare asigura extensia corespunzatoare a bratului si o fixare ireprosabila a acestuia. Singura atentie pe care trebuie sa o acorzi este cea legata de montaj. El trebuie facut ca la carte! Altfel, bratul telescopic se va uza mult prea devreme.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-8 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura