Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91
Cod produs
ORG31XJB-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru o fixare impecabila si o extensie corespunzatoare a bratului, utilajului tau i-ar trebui aceasta patina telescopare Komatsu WB91 super fiabila si rezistenta. Merita toata increderea, caci este fabricata dintr-un material special, la cele mai inalte standarde, pentru a-ti oferi aceeasi calitate si aceleasi performante precum cea originala. Infrunta cu brio sarcinile grele, dar si solicitarea intensa, te poti baza pe ea mult timp de acum incolo. Iar pretul este foarte prietenos cu buzunarul tau. Compatibila si cu modelele Komatsu WB91R-1, Komatsu WB91R-2, Komatsu WB91R-5 si Komatsu WB91R-5EO.

Nu te crampona de o defectiune, caci nu-i un capat de tara. E adevarat ca iti consuma timp, energie si bani, dar acum, ca ne-ai gasit pe noi, lucrurile vor fi mult mai simple si mai putin costisitoare. Vei gasi la noi rapid piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau, toate una si una, atent selectionate, la preturi pentru toate buzunarele. In plus, specialistii nostri iti ofera suport tehnic de maxima acuratete, tintit pe nevoile utilajului tau. Suna-ne!

Patina telescopare Komatsu WB91 - O alegere inteleapta!
Daca te-ai uita in maruntaiele utilajului tau, te-ar lua durerile de cap. Atatea piese, toate cu functii bine definite, incat nu poti face abstractie de vreuna. Aceasta patina telescopare Komatsu WB91 are misiunea sa, si fara ea, utilajul tau n-ar mai putea functiona in parametri optimi, iar tu nu ti-ai mai putea face treaba cu el. Ea asigura extensia bratului si fixarea corespunzatoare a acestuia. Care va sa zica, e greu de ea, dar face fata, nu-ti fa griji!

Cand dai de necaz, da-ne de veste!
Defectiunile apar cand ti-e lumea mai draga si atunci tot ce-ti doresti este sa remediezi cat mai rapid problema. Nu stii de unde sa incepi si cum s-o scoti mai repede la capat - de asta suntem noi aici, sa te scoatem din impas! Trage aer in piept, suna-ne si spune-ne ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt foarte bine pregatiti sa infrunte orice provocare si vor gasi cea mai eficienta solutie, adaptata nevoilor tale. Asadar, contacteaza-ne, consultanta e din partea casei!

Poti sta linistit, nu risti nimic. Pentru aceasta patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB91 ai garantie 6 luni de la data achizitiei pentru defectele de fabricatie. Desi nu credem ca vei avea nevoie de ele, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in colet. Just in case!

Ne miscam rapid pentru ca stim ca timpul te preseaza. Iti vom livra aceasta patina telescopare Komatsu WB91 in aproximativ 24 de ore prin intermediul curierilor super rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. La fel de bine, daca-ti este la indemana, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa ne cunoastem!

Poti sa ai tu piesa de piesa, daca nu-i montata cum trebuie, tot degeaba, arunci banii pe fereastra. Surubari gasesti la tot pasul, nu risca sa te incurci cu ei daca vrei sa iasa treaba buna. Apeleaza pentru montaj la persoane calificate ca sa mergi la sigur. Daca nu stii incotro s-o apuci, spune-ne si iti trimitem noi pe cineva de incredere!

20x30x300mm
2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura