Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare Komatsu 42N8561520

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
NYGA3WJ1-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o fixare corecta a bratului si asigurarea extensiei acestuia, ai nevoie de patina telescopare Komatsu 42N8561520 din oferta noastra. Este un produs exceptional, de o calitate desavarsita! Este perfect compatibila cu echipamentul tau si a fost conceputa dintr-un material rezistent care sa-i asigure o functionare indelungata. Glisorul il expediem indata ca il comanzi! Transportul nu dureaza mai mult de o zi lucratoare indiferent de regiunea tarii.

Pentru ca mereu iti aducem in vizor piesele care merita cu adevarat achizitionate, ar fi pacat sa nu iti spunem cat mai multe despre intretinerea lor, despre montaj si cum poti scoate maximul din utilajul tau! Beneficiezi de suportul tehnic al celor mai buni specialisti in mecanica utilajelor grele si acest lucru nu te costa nimic. Consultanta gratuita te va ajuta in alegerea produsului care prezinta interes pentru tine! Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe mail, direct pe site sau chiar si pe Whatsapp!

Patina telescopare Komatsu 42N8561520 - se expediaza in 24 de ore!

Bratul utilajului trebuie telescopat cu usurinta si in deplina siguranta. Patina telescopare are rolul de a asigura extensia bratului si de a-l fixa corespunzator. Glisoarele trebuie reglate corect pentru a-si indeplini functia. Acest lucru il poti face doar intr-un service autorizat. Este important acest aspect pentru ca, in caz contrar, apar alte defectiuni, iar bratul telescopic se va uza prematur.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Patina telescopare Komatsu 42N8561520 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura