Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB98A-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB98A-2
Cod produs
AN24E0CQ-IA
Out Of stock
Descriere
Nimic nu se compara cu o patina telescopare Komatsu WB98A-2 perfecta cum este cea din oferta noastra ! Elementul inlocuieste fara probleme componenta avariata si rezista foarte bine in timp pentru ca are in componenta un material conceput special pentru acest tip de produs. Glisorul va reusi sa fixeze corect bratul si sa-i permita o extindere corespunzatoare. Printre beneficiile achizitionarii acestei patine telescopare se regaseste si pretul accesibil. Te invitam sa ceri o oferta care sa contina toate informatiile!

Daca vei mai ramane cu neclaritati, nu e absolut nicio problema, caci la dispozitie iti sta mereu un consilier tehnic. Nu exista niciun cost pentru serviciul de consultanta. Iar asta este in avantajul tau pentru ca poti afla o sumedenie de lucruri atat despre piesa dorita, cat si despre intretinerea buldoexcavatorului tau sau a altui echipament greu pe care il detii. Printre alte servicii se numara si cel de metenanta personalizata. Acesta este foarte complex, dar extrem de util oricarei afaceri ce isi desfasoara activitatea cu ajutorul utilajelor grele!

Patina telescopare Komatsu WB98A-2 - bratul utilajului isi recapata mobilitatea!

Bratul utilajului trebuie telescopat cu usurinta si in deplina siguranta. Patina telescopare are rolul de a asigura extensia bratului si de a-l fixa corespunzator. Glisoarele trebuie reglate corect pentru a-si indeplini functia. Acest lucru il poti face doar intr-un service autorizat. Este important acest aspect pentru ca, in caz contrar, apar alte defectiuni, iar bratul telescopic se va uza prematur.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB98A-2 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura