Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB95R-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB95R-1
Cod produs
Z4B3XIP5-IA
Out Of stock
Descriere
Patina telescopare Komatsu WB95R-1 din imaginile alaturate este un element crucial pentru a putea utiliza corect bratul buldoexcavatorului. Glisorul are in componenta un material foarte bun, care permite utilizarea sa o vreme indelungata. Ca sa te asiguri ca extensia bratului se face corect, trebuie sa alegi neaparat acest element de calitate. Patina telescopare este o echivalenta, insa una extrem de bine realizata, care permite utilizarea buldoexcavatorului la capacitate crescuta.

Pretul bun al acestei componenta te va avantaja, iar livrarea foarte rapida te va scoate imediat din impas! Ca sa nu intampini intarzieri in timpul activitatii tale, noi te sustinem cu toate serviciile profesioniste bine puse la punct. Iti oferim consultanta tehnica gratuita, unde te poti informa cel mai corect pentru ca esti consiliat de catre cei mai tari profesionisti. Ai posibilitatea sa faci montajul cu ajutorul echipei de service mobil, iar asta te va scuti de deplasari inutile si alte batai de cap legate de manopere prost realizate.

Patina telescopare Komatsu WB95R-1 - un element de calitate superioara!

Bratul utilajului trebuie telescopat cu usurinta si in deplina siguranta. Patina telescopare are rolul de a asigura extensia bratului si de a-l fixa corespunzator. Glisoarele trebuie reglate corect pentru a-si indeplini functia. Acest lucru il poti face doar intr-un service autorizat. Este important acest aspect pentru ca, in caz contrar, apar alte defectiuni, iar bratul telescopic se va uza prematur.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB95R-1 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura