Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare Komatsu 312339610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
R81EH05I-IA
Out Of stock
Descriere
Alege din oferta noastra aceasta patina telescopare Komatsu 312339610 care este o echivalenta reusita, de maxima calitate! Promite sa reziste foarte bine in timp pentru ca a fost realizata dintr-un material foarte bun. Compatibilitatea cu utilajul tau este sigura, iar bratul utilajului se va extinde corect in timpul solicitarilor. Costul acestui produs este profitabil, vei fi multumit din toate punctele de vedere! Poti solicita oricand o oferta pentru a descoperi restul detaliilor care te intereseaza!

ACN Piese Utilaje este partenerul tau si vrem sa ne asiguram ca activitatea ta nu este pusa la grea incercare de avarii. Ai incredere in specialistii nostri ce iti pot oferi oricand doresti suport tehnic gratuit. Compania noastra dispune de o serie de servicii care se intrec unele pe celelalte in privinta calitatii. Incearca service-ul mobil care te surprinde prin promptitudine si modul de abordare al interventiilor. Cat despre mentenanta personalizata, sigur aceasta este metoda prin care ajungi la productivitatea dorita!

Patina telescopare Komatsu 312339610 - asigura o functionare indelungata!

Bratul telescopic al utilajului este piesa centrala. Pana la urma de asta ti-ai luat buldoexcavator. Prin urmare, daca bratul nu este extins corect si nu iti poti exploata la maxim echipamentul, n-ai niciun avantaj. Patina telescopare asigura extensia corespunzatoare a bratului si o fixare ireprosabila a acestuia. Singura atentie pe care trebuie sa o acorzi este cea legata de montaj. El trebuie facut ca la carte! Altfel, bratul telescopic se va uza mult prea devreme.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre patina telescopare Komatsu 312339610 pe care o doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura