Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-8
Cod produs
5J9VLOGE-IA
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru vei gasi de acum disponibila si aceasta patina telescopare Komatsu WB93R-8 de o calitate excelenta. Glisorul este o echivalenta reusita si rezista foarte bine la uzura datorita materialului special conceput pentru acest tip de element. Producatorul ne asigura ca este perfect compatibila cu bratul echipamentului. Buldoexcavatorul va avea asigurata extensia corecta a bratului si fixarea acestuia. Exploatarea utilajului se va putea face in conditii de siguranta deplina.

Ne ceri oferta si afli tot ce te intereseaza! Poti sa te consulti gratuit si cu unul dintre asitentii nostri tehnici. Verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul te va ajuta sa elimini riscul comandarii unui produs nepotrivit echipamentului tau. Te putem programa si pentru montare la service-urile partenere. Daca nu te poti deplasa, iti trimitem service-ul mobil care este echipat cu absolut tot ce-i trebuie chiar si pentru interventii mult mai complicate.

Patina telescopare Komatsu WB93R-8 - rezistenta la uzura!

Bratul telescopic al utilajului este piesa centrala. Pana la urma de asta ti-ai luat buldoexcavator. Prin urmare, daca bratul nu este extins corect si nu iti poti exploata la maxim echipamentul, n-ai niciun avantaj. Patina telescopare asigura extensia corespunzatoare a bratului si o fixare ireprosabila a acestuia. Singura atentie pe care trebuie sa o acorzi este cea legata de montaj. El trebuie facut ca la carte! Altfel, bratul telescopic se va uza mult prea devreme.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-8 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura