Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-5EO
Cod produs
GWEMPVDA-IA
Out Of stock
Descriere
Patina telescopare Komatsu WB93R-5EO este prezenta permanent in oferta noastra. Elementul este unul foarte important pentru asigurarea fuctionalitatii bratului utilajului. Cand doresti sa-ti folosesti buldoexcavatorul la capacitate maxima, ai nevoie de o componenta care sa reziste bine la uzura. Acest glisor este capabil sa sustina activitatea echipamentului tau vreme indelungata. Cere oferta care cuprinde toate detaliile!

Cele mai bune investitii le faci atunci cand apelezi la componentele noastre de calitate. Ele au preturi foarte bune ce iti vor permite sa le cumperi la timp, fara sa amani achizitia lor din cauza pretului piperat. Ne gandim mereu cum sa-ti facem munca mai usoara si dezvoltam servicii utile care sa iti vina in ajutor. Unul dintre ele se numeste consultanta tehnica gratuita si te asteapta in toate zilele lucratoare! Consilierii nostri te pot indruma in alegerea componentelor de care ai nevoie!

Patina telescopare Komatsu WB93R-5EO - conceputa pentru performanta!

Bratul utilajului trebuie telescopat cu usurinta si in deplina siguranta. Patina telescopare are rolul de a asigura extensia bratului si de a-l fixa corespunzator. Glisoarele trebuie reglate corect pentru a-si indeplini functia. Acest lucru il poti face doar intr-un service autorizat. Este important acest aspect pentru ca, in caz contrar, apar alte defectiuni, iar bratul telescopic se va uza prematur.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Spune-ne unde vrei sa ajunga patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5EO si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura