Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156
Cod produs
KNI9QATZ-AT
Out Of stock
Descriere
Masinaria ta are nevoie de un nou glisor pentru fixarea bratului? Aceasta patina telescopare Komatsu WB156 merita toata increderea ta, pentru ca este super rezistenta si fiabila, fabricata la cele mai inalte standarde dintr-un material special care ii confera proprietati deosebite. O echivalenta impecabila a celei originale la un super pret. Duce mult si bine in cele mai dificile conditii de exploatare. Perfect compatibila si cu modele Komatsu WB156-5 si Komatsu WB156PS-5.

Suntem pe baricade ori de cate ori ai nevoie de noi! Vei gasi la noi piesele de care utilajul tau are nevoie pentru a se mentine in forma, perfect functional. In plus, primesti suport tehnic calificat, prompt si la obiect, ca sa nu-ti mai bati tu capul in cautarea solutiilor. Calitate, promptitudine, eficienta - sunt valori foarte importante pentru noi, le vei regasi in tot ceea ce intreprindem. Suna-ne si hai sa scriem impreuna o poveste de succes!

Patina telescopare Komatsu WB156 - o piesa de cursa lunga!
Masinaria ta, masiva cum e, este compusa dintr-o sumedenie de piese, insarcinate fiecare cu o misiune proprie, indispensabile pentru functionarea optima a acesteia. Spre exemplu, aceasta patina telescopare Komatsu WB156 este responsabila cu extensia si cu fixarea bratului utilajului tau, cu impact maxim in activitatea ta. Inchipuie-ti doar cum e cand nu te poti folosi de acest brat sau cand nu raspunde comezilor asa cum iti doresti.

Cu parteneri de incredere treci mai usor peste obstacole!
Te ajutam sa economisesti si timp, si bani. Si te scapam de stres! Ori de cate ori intamipni o defectiune, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne! Venim cu solutiile cele mai eficiente, prompt si concret, potrivit nevoilor tale. De fapt, ale utilajului tau. Spune-ne povestea lui, iar noi iti vom explica limbajul sau secret. Pentru specialistii nostri, utilajele nu mai au nicio taina. Si sunt gata sa ti le impartasesca si tie. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita! Si extrem de utila, convinge-te!

Daca are defecte de fabricatie, ceea ce nu prea credem, ti-o inlocuim. Pentru ca aceasta patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB156 are o garantie 6 luni de la data achizitiei. Ai toate documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne asiguram ca vei primi aceasta patina telescopare Komatsu WB156 super rapid. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea de a ridica produsul la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Daca nu te-ai convins pana acum de importanta unui montaj de calitate, iti spunem ca o piesa montata aiurea nu va putea avea performantele asteptate, oricat de calitativa ar fi ea. Ba chiar pot fi afectate si alte piese conexe daca apelezi la orice nea Gica priceput la carpeli. Ca sa fii sigur ca vei obtine rezultatele dorite, lasa montajul in seama profesionistilor.

20x30x300mm
2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura