Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare brat pentru buldoexcavator Komatsu WB156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156, Komatsu WB156-5
Cod produs
TFDJZOMI-AC
Out Of stock
Descriere
Haide sa-ti spunem un secret: cand gasesti piese de schimb de calitate ca cele pe care le avem noi in depozit, nu mai cauti in alta parte! Clientii nostri asa fac, pentru ca stiu ca produsele si serviciile noastre sunt de calitate.
De exemplu, aceasta patina telescopare brat Komatsu WB156 este o piesa noua pe care ti-o recomandam intrucat este realizata de producatorul italian dintr-un material foarte rezistent. Dotandu-ti utilajul cu un astfel de glisor, acesta va functiona mult si bine. Iar acest produs este doar unul din miile de produse pe care la avem in depozit.

Astfel, daca ai un necesar tehnic, vorbeste cu noi! Vei vedea ca suntem rapizi. Daca te intereseaza si domeniul serviciilor tehnice, suntem aici. Avem echipa, avem colaboratori si rezolvam tot ce se poate rezolva cu privire la utilajele tale la punctul tau de lucru.

Hai la ACN pentru ca poate si vrea sa faca fericite utilajele clientilor sai. Contacteaza-ne!

Patina telescopare brat Komatsu WB156 - si totul functioneaza… perfect!
Realizata dintr-un material rezistent, patina telescopare brat Komatsu WB156 are rolul de a asigura extensia bratului si o fixare corespunzatoare a acestuia. Intrucat face parte din categoria elementelor de uzura, iti recomandam sa nu o pierzi din vedere pentru a evita intreruperea activitatii.

Daca elementul trebuie inlocuit, iti recomandam produsul prezentat pentru ca iti va asigura o durata buna de utilizare, fiind realizat dintr-un material rezistent, special pentru astfel de componente, si pentru a dovedi performanta.

Alegandu-l, inlocuirea lui nu va deveni o chestiune de zi cu zi! Ai nevoie de mai multe informatii despre aceasta piesa de schimb? Intreaba-ne. Suntem aici.
Se poate monta si pe Komatsu WB156-5 si pe Komatsu WB156PS-5

Avem multe informatii pretioase pe care suntem gata sa ti le impartasim! Intreaba-ne!
Daca ai incercat sa identifici piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie si nu ai reusit, sa stii ca suntem aici. Serviciul nostru de consultanta se ocupa exact cu aceasta. Adica, ce tu nu stii, poti afla de la colegii nostri din departamentul Identificari. Si acest serviciu este gratuit.

Asadar, intreaba-ne pentru ca suntem pregatiti cu tot ce este necesar. Da, da, da, avem chiar si schite! Vorbeste cu noi!

Patina telescopare brat Komatsu WB156 detine certificat de garantie, perioada de garantie pentru defectiunile din fabricatie fiind de 6 luni. In colet, alaturi de factura, vei gasi si certficatul de garantie.

Primul nostru nume este ”repede” si cel de al doilea este ”urgent”! Stim ca ai nevoie de piesa de schimb astfel ca ti-o trimitem in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site sau poti completa cererea de pe site. Apoi, noi vom pregatim piesa de schimb de care ai nevoie.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru.

Specificatii tehnice

-20x30x300mm
-2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura