Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5EO
Cod produs
2BFOAGV1-IA
Out Of stock
Descriere
Patina telescopare Komatsu WB97R-5EO prezenta in imaginile alaturate va asigura extensia corespunzatoare a bratului utilajului. Daca o vei alege, te vei putea bucura de o utilizare la capacitate maxima a buldoexcavatorului. Astfel, vei fi si in deplina siguranta, dar iti vei desfasura activitatea in mod normal. Materialul din care este conceputa patina telescopare este unul special, care se foloseste cu precadere la astfel de componente. Rezistenta la uzura este foarte ridicata!

Nu uita niciodata ca piesele trebuie sa aiba parte de o montare profesionista care sa le mentina calitatile tehnice vreme indelungata! Ca sa previi surprizele neplacute si situatiile care iti complica activitatea de pe santier, sfatul nostru este sa mergi in locuri autorizate care sa faca o montare corecta a pieselor. Te putem indruma catre service-urile partenere din tara, dar iti putem acorda si noi ajutor, iti trimit la punctul de lucru un service mobil foarte bine echipat!

Patina telescopare Komatsu WB97R-5EO - bratul utilajului poate fi solicitat la maxim!

Bratul utilajului trebuie telescopat cu usurinta si in deplina siguranta. Patina telescopare are rolul de a asigura extensia bratului si de a-l fixa corespunzator. Glisoarele trebuie reglate corect pentru a-si indeplini functia. Acest lucru il poti face doar intr-un service autorizat. Este important acest aspect pentru ca, in caz contrar, apar alte defectiuni, iar bratul telescopic se va uza prematur.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura