Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-2
Cod produs
DFJOKX6U-IA
Out Of stock
Descriere
Printre elementele care se uzeaza in timpul solicitarii bratului utilajului se numara si glisorul. In cazul in care ai nevoie de unul nou, gasesti in depozitul nostru modelul potrivit. Patina telescopare Komatsu WB97R-2 este una de calitate superioara, realizata dintr-un material ce asigura o mare rezistenta in fata uzurii. Produsul este o echivalenta de succes si are un pret de achizitie avantajos. Pentru a te putea folosi de buldoexcavator in deplina siguranta si pentru a creste randamentul acestuia, glisorul este o investitie obligatorie!

Consilierea tehnica iti este oferita in mod gratuit. Astfel, in cazul in care doresti sa verifici compatibilitatea componentei cu utilajul tau, un consultant tehnic te va ajuta in acest sens. Specialistii recomanda ca montajul sa fie mereu executat de catre mecanici specializati in mecanica utilajelor grele. Doar asa vei putea sa te bucuri de calitatile tehnice ale piesei comandate. Service-ul mobil este pregatit sa plece spre tine daca il vei solicita. Contacteaza-ne pentru a primi informatiile necesare!

Patina telescopare Komatsu WB97R-2 - contribuie decisiv la performanta buldoexcavatorului!

Bratul telescopic al utilajului este piesa centrala. Pana la urma de asta ti-ai luat buldoexcavator. Prin urmare, daca bratul nu este extins corect si nu iti poti exploata la maxim echipamentul, n-ai niciun avantaj. Patina telescopare asigura extensia corespunzatoare a bratului si o fixare ireprosabila a acestuia. Singura atentie pe care trebuie sa o acorzi este cea legata de montaj. El trebuie facut ca la carte! Altfel, bratul telescopic se va uza mult prea devreme.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura