Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB98A-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB98A-2
Cod produs
Y98AISNQ-AT
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in universul utilajelor! Piesa de care ai nevoie este chiar aici, pregatita sa-si ofere toate calitatile in sprijinul tau. Cu aceasta patina telescopare Komatsu WB98A-2 super fiabila si rezistenta vei putea fixa zdravan bratul utilajului tau si nu vei mai intampina probleme cu extensia acestuia vreme indelungata. Pentru ca este o piesa de toata isprava, o varianta excelenta a celei originale, fabricata dintr-un material special. Duce mult si bine, chiar de sarcinile-s grele, iar solicitarea intensa.

Ti-am pregatit un adevarat arsenal de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajul tau, pentru a putea remedia defectiunile rapid si eficient. De ce sa pierzi timp si bani, cand este atat de simplu sa scapi de probleme? In plus, te putem invata cum sa actionezi pentru a preveni pe viitor problemele tehnice si a prelungi durata de viata a utilajului tau. Suna-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie! Iti vor furniza informatii pretioase privind intretinerea utilajului tau.

Patina telescopare Komatsu WB98A-2 - te poti baza pe ea!
Masinaria ta, masiva cum e, este compusa dintr-o sumedenie de piese, insarcinate fiecare cu o misiune proprie, indispensabile pentru functionarea optima a acesteia. Spre exemplu, aceasta patina telescopare Komatsu WB98A-2 este responsabila cu extensia si cu fixarea bratului utilajului tau, cu impact maxim in activitatea ta. Inchipuie-ti doar cum e cand nu te poti folosi de acest brat sau cand nu raspunde comezilor asa cum iti doresti.

Cu parteneri de incredere treci mai usor peste obstacole!
Te ajutam sa economisesti si timp, si bani. Si te scapam de stres! Ori de cate ori intamipni o defectiune, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne! Venim cu solutiile cele mai eficiente, prompt si concret, potrivit nevoilor tale. De fapt, ale utilajului tau. Spune-ne povestea lui, iar noi iti vom explica limbajul sau secret. Pentru specialistii nostri, utilajele nu mai au nicio taina. Si sunt gata sa ti le impartasesca si tie. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita! Si extrem de utila, convinge-te!

Daca are defecte de fabricatie, ceea ce nu prea credem, ti-o inlocuim. Pentru ca aceasta patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB98A-2 are o garantie 6 luni de la data achizitiei. Ai toate documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne asiguram ca vei primi aceasta patina telescopare Komatsu WB98A-2 super rapid. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea de a ridica produsul la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Daca nu te-ai convins pana acum de importanta unui montaj de calitate, iti spunem ca o piesa montata aiurea nu va putea avea performantele asteptate, oricat de calitativa ar fi ea. Ba chiar pot fi afectate si alte piese conexe daca apelezi la orice nea Gica priceput la carpeli. Ca sa fii sigur ca vei obtine rezultatele dorite, lasa montajul in seama profesionistilor.

20x30x300mm
2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura