Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare brat buldoexcavator Komatsu WB91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91
Cod produs
S65MR9ZN-AC
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns pe pagina noastra, sa stii ca este momentul sa te decizi in ce masura vrei sa ai o activitate infloritoare pe santier sau vrei sa ai o… activitate. Da, acum ai ocazia sa iei una dintre cele mai importante decizii pentru activitatea ta: cea de a achizitiona piese de la noi, de la ACN. Daca te gandesti: ”De ce as face-o?!|, iata raspunsul nostru: pentru ca avem piese de calitate cu care utilajele tale pur si simplu functioneaza excelent! Iar aceasta inseamna ca tu vei avea o activitate infloritoare.

Patina telescopare brat Komatsu WB91 este doar un exemplu de produs de buna calitate pe care il gasesti la noi, un produs nou, realizat de producatorul italian dintr-un material foarte rezistent.

Ia decizia care te ajuta ca activitatea ta sa devina infloritoare! De fapt, stii si tu ca lucrurile sunt simple: cand utilajele functioneaza, tu esti pe profit! Vino la ACN pentru ca avem in depozit mii de produse pentru utilajele tale.

Patina telescopare brat Komatsu WB91 - uzura intarzie cand materialul este rezistent!
Daca elementul trebuie inlocuit, iti recomandam patina telescopare brat Komatsu WB91 pentru ca iti va asigura o durata buna de utilizare, fiind realizata dintr-un material rezistent, special pentru astfel de componente, si pentru a dovedi performanta.

Produsul are rolul de a asigura extensia bratului si o fixare corespunzatoare a acestuia.

Avand in vedere ca este un element de uzura, iti recomandam sa-l verifici pentru a evita intreruperea activitatii.

Te intereseaza si alte informatii despre aceasta piesa de schimb? Contacteaza-ne. Suntem aici.

Cand vine vorba de piese de schimb pentru utilaje tale, avem raspunsuri la intrebarile tale!

Daca pana acum ai intrebat si in stanga si in dreapta… Poate chiar si colaboratorii… dar nu a stiut nimeni sa-ti ofere un raspuns, opreste-te aici, la noi. Da, pentru ca vrem sa te provocam sa incerci si sa ne intrebi si pe noi.

Am pregatit departamentul de Identificari pentru a-ti raspunde la acele intrebari la care tu nu stii sau nu ai gasit raspunsul.

Iar serviciul este gratuit pentru ca noi vrem sa ne sustinem clientii in activitate. Intreaba-ne! Avem si schite! Vei vedea.

Cand este vorba despre produse de calitate, garantia este un lucru de la sine inteles. Astfel, aceasta patina telescopare brat buldoexcavator Komatsu WB91 are o perioada de garantie pentru defectiunile din fabricatie de 6 luni.

In colet, alaturi de factura, vei gasi si certficatul de garantie.

Nu stam, ne misca in ritm alert pentru ca stim ca ai nevoie de piesa de schimb!
Astfel, iti trimitem piesele de care ai nevoie in maxim 24 de ore, oriunde in tara.
Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site sau poti completa cererea de pe site. Suntem aici si suntem pregatiti sa te sustinem in activitatea ta.

Nu cunosti specialisti care stiu sa monteze piesele de schimb corect si bine? Intreaba-ne! Avem colaboratori care stiu ce fac! Atat noi, cat si echipa noastra de mecanici, iti stam la dispozitie pentru orice probleme intampinate la utilajul tau.
Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, vorbeste cu noi.

Stii bine ca un montaj corect, facut de specialisti este o investitie facuta pentru buna desfasurare a activitatii tale.

Specificatii tehnice

-20x30x300mm
-2 gauri filetate cu d=8,8mm

Piesa se poate monta si pe buldoexcavator Komatsu WB91R-1, Komatsu WB91R-2, Komatsu WB91R-5, Komatsu WB91R-5EO.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura