Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB97S-8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-8
Cod produs
WOAGMQ8F-AT
Out Of stock
Descriere
Uita de griji, uita de stres. Nu mai pierde vremea comparand oferte, ai ajuns in locul in care problemele tale isi vor gasi rezolvare rapida si eficienta. Pentru a revitaliza bratul utilajului tau, avem pentru tine o patina telescopare Komatsu WB97S-8 de toata isprava, capabila sa infrunte sarcinile grele si solicitarea intensa, caci este extrem de rezistenta si de fiabila. O echivalenta excelenta a celei originale, care iti va oferi aceeasi calitate si aceleasi performante la un pret super accesibil. Pune-o la incercare, te va surprinde!

Iar de mai ai si alte probleme tehnice, vei gasi la noi de fiecare data remediile necesare. Piese de schimb si consumabile de cea mai buna caliltate, la preturi pentru toate buzunarele. Nu-ti fa griji daca nu stii ce sa alegi sau care este cauza defectiunii pe care o intampini. Ne-am gandit la toate si iti punem la dispozitie suport tehnic calificat, astfel ca vei iesi mult mai usor din impas. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara!

Patina telescopare Komatsu WB97S-8 - pentru o functionare impecabila!
Masinaria ta, masiva cum e, este compusa dintr-o sumedenie de piese, insarcinate fiecare cu o misiune proprie, indispensabile pentru functionarea optima a acesteia. Spre exemplu, aceasta patina telescopare Komatsu WB97S-8 este responsabila cu extensia si cu fixarea bratului utilajului tau, cu impact maxim in activitatea ta. Inchipuie-ti doar cum e cand nu te poti folosi de acest brat sau cand nu raspunde comezilor asa cum iti doresti.

Cu parteneri de incredere treci mai usor peste obstacole!
Te ajutam sa economisesti si timp, si bani. Si te scapam de stres! Ori de cate ori intamipni o defectiune, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne! Venim cu solutiile cele mai eficiente, prompt si concret, potrivit nevoilor tale. De fapt, ale utilajului tau. Spune-ne povestea lui, iar noi iti vom explica limbajul sau secret. Pentru specialistii nostri, utilajele nu mai au nicio taina. Si sunt gata sa ti le impartasesca si tie. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita! Si extrem de utila, convinge-te!

Daca are defecte de fabricatie, ceea ce nu prea credem, ti-o inlocuim. Pentru ca aceasta patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB97S-8 are o garantie 6 luni de la data achizitiei. Ai toate documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne asiguram ca vei primi aceasta patina telescopare Komatsu WB97S-8 super rapid. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea de a ridica produsul la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Daca nu te-ai convins pana acum de importanta unui montaj de calitate, iti spunem ca o piesa montata aiurea nu va putea avea performantele asteptate, oricat de calitativa ar fi ea. Ba chiar pot fi afectate si alte piese conexe daca apelezi la orice nea Gica priceput la carpeli. Ca sa fii sigur ca vei obtine rezultatele dorite, lasa montajul in seama profesionistilor.

20x30x300mm
2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura