Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-C56

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
3DE692OG-SC
Out Of stock
Descriere
Dezvoltarea sectoarelor productive presupune utilaje si produse tehnice tot mai performante care nu doar sa usureze munca ci si s-o faca si mai eficienta.  Piese de schimb fabricate de branduri care au ridicat uzine inegalabile si concepute de ingineri geniali! Acest rulment butuc Dana Spicer 212-C56  aduce un nou elan sistemului de transmisie. In plus, acum il gasesti la un super pret. Comanda fara teama!

Intotdeauna avut incredere ca parteneriatele incheiate cu clientii nostri sunt cele mai avantajoase. Avantajoase pentru ambele parti. Ne-am straduit sa facem astfel incat sa nu fim tratati doar drept un simplu furnzior de piese de schimb. Ci mai mult. Pentru ca multimea de probleme, atunci cand se strica un utilaj, este mult mai larga. Iar noi stim cum sa o controlam.  Avem informatii tehnice, colaboram cu mecanici buni, stim lucruri pe care tu nu ai avut cand sa le inveti. Parcul tau este grija noastra.

Rulment butuc Dana Spicer 212-C56 - sfaturi de tinut minte
De cele mai multe ori necazurile vin din exterior. De pilda, calitatea proasta a drumurilor, mai ales cand exista gropi adanci, greu de evitat. Aceasta duce cu siguranta si la defectiuni ale rulmentilor. Apa este dusman de moarte al acestora, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Conducerea prin apa, noroi sau zapada topita cu ajutorul sarii va avea un efect negativ asupra integritatii rulmentilor.

Daca vrei sa nu fie rau…
…sun’acum la ACN-u. Pentru ca echipa noastra de consultanti iti ofera toata gama de recomandari si solutii, totul gratuit. Noi suntem mai mult decat un furnizor, suntem un adevarat partener. Contacteaza-ne cu toata increderea.  Colegii mei iti vor oferi: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem cu tine si la rau si la bine.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-C56 cumparat de la noi va ajunge insotit de toate actele necesare. Certificatul sau de garantie care completeaza pachetul este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate avantajele, pentru ca poti beneficia la nevoie de ele.

Livrare
Rulmentul de care ai nevoie va ajunge la tine in cel mai scurt timp.  Daca il comanzi astazi dimineata, maine este la tine. Nu trebuie decat sa completezi datele necesare. Transportul dureaza, asadar, doar 24 de ore. Si il platesti doar atunci cand il ridici de la curier. Poti verifica si continutul pachetului inainte. Pentru orice cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unor piese de schimb de mobilitate poate fi un proces sofisticat. Poate insemna sa desfaci in bucati un subansamblu mai complex al utilajului sau chiar intreg utilajul. Te sfatuim, asadar, sa nu faci tu asta. Apeleaza la un mecanic, ca sa eviti accidente nedorite mai tarziu. Iar el va sti inca un lucru, nu va asambla la loc masina pana nu va asigura si o lubrifiere a componentelor ca la carte.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura