Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-B83

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
TPGR73Q8-SC
Out Of stock
Descriere
Sa nu crezi ca un rulment butuc Dana Spicer 212-B83 este vreo componenta mecanica insignifianta sau comuna. Caci nu stii cand iti trebuie. Sa vezi atunci cum faci. “Aolew, unde gasesc un rulment butuc!”. Poate e un obiect relativ mic, poate ca pare simplu la utilizat, dar materialul din care este conceput este cel mai bun si rezistent otel astazi. Este protejat cu lubrifianti rezistenti la reactiile chimice. Si, desigur, cel mai important, il avem in depozit. Este disponibil. Cere si ti se va da.

De cate ori apelam la DEX, la noi se deschide mereu la litera M - meserie/meserias. Ne place mult aceasta familie de cuvinte. In munca noastra este necesar, ba chiar obligatoriu. Le oferim si le pretindem. Asa merg lucrurile in business-ul serios, doar cu meserie/meserias. Nimeni nu ne suna pentru o conversatie ci pentru ca il arde si are nevoie tare de o piesa de schimb. Si pentru ca stie ca pe langa piesa primeste si recomandari gratuit. Si deasupra tuturor, stie ca este tratat cu meserie de catre meseriasi.

Rulment butuc Dana Spicer 212-B83 mana dreapta a antreprenorului de succes
Atunci cand un antreprenor iti comanda un rulment butuc inseamna ca este un reper important pentru utilajul lui. Secretul acestui produs mecanic este lubrifierea lui corecta. Daca sunt bine lubrifiati, rulmentii ajuta si la reducerea consumului de combustibil. Iar orele de functionare cresc exponential. Si nu uita, mare grija in montarea lui. E o piesa mica, dar care solicita o atentie marita, cunostinte si scule speciale.

Ce se intampla boss-ule?
Serviciul nostru de consultanta este operativ, profesionist, bine documentat si, cel mai important, este integral gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa produsul comandat, primesti economie de timp, un pachet de recomandari relevante si ajutatoare, precum si experienta consultantilor nostri foarte bine pregatiti. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Alaturi de noi esti mereu informat si asigurat. Facem totul ca la carte. Asadar, poti avea incredere in acest rulment butuc Dana Spicer 212-B83 cumparat din depozitul nostru. El vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Mergem inainte.

Livrare
Daca  a venit ziua sa cauti acest minunat rulment, tot ce trebuie sa faci e sa il comanzi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat procesul de expeditie a produsului, pentru ca stim ca e o urgenta. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. Dar pot fi ridicate si personal din sediul unde ne aflam, in localitatea Jilava.

Montaj
Montarea corecta a unui rulment este o necesitate in procesul de reparatie sau de revizie a unui utilaj.  De aceea iti recomandam un montaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta. Operatiunile de inlocuire a unui rulment butuc ascund o multime de chichite.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura