Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-B58

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
YSPV3HWB-SC
Out Of stock
Descriere
Inlocuirea unei piese sau a unui ansamblu de piese trebuie sa faca din nou echipamentul tau performant. La cheie, cum se spune. Asadar, pentru efectuarea acestei operatiuni relativ simple, ideal e sa folosesti acest rulment butuc Dana Spicer 212-B58 care se gaseste la noi in depozit. Indiferent de dificultatea lucrarilor, el isi va face treaba. Nu cumpara de la mana a doua sau de la un oarecare. Functionarea utilajului va fi improprie si te va lasa din clipa in clipa. Evita situatiile acestea. Lucreaza cu cei mai buni. Lucreaza cu noi.

Nu trece macar o zi fara sa nu te trezesti cu o lege noua, care sa iti afecteze activitatea.  Nici nu se promulga una, ca e si trimisa la vot pentru completari. Care vor fi urmate de alte completari. Nici nu mai sti care e legea buna si la ce iti foloseste. Dar nu ai ce sa faci, daca te respecti si nu vrei ca afacerea sa sufere dintr-o lege insuficient de bine cunoscuta. Avem insa dorinta de a reusi si trecem si peste aceste obstacole legislative. Suntem mereu atenti la ce se intampla in jur dar, mai ales, suntem atenti la tine. Si la orice solicitare raspundem prezent. Suna-ne si te vei convinge.

Rulment butuc Dana Spicer 212-B58 un aer nou de sanatate si performanta
In ceea ce priveste uzura si frecarea, elemente care pot afecta o un produs de tipul unui rulment, lubrifierea corespunzatoare poate face diferenta. Canelurile suplimentare din interiorul suprafetei camasii rulmentului pot actiona ca rezervoare pentru lubrifiant. Nu te lasa indus in eroare de articole nesustinute de recomandari si fara documente de provenienta. Alege sa colaborezi cu noi. Asa vei putea intra in posesia unor piese de schimb premium, aflate la oferte de pret excelente si care vin si insotite de o multime de beneficii!

Intotdeauna un bonus gratuit - consultanta tehnica!
Recomandarile tehnice oferite de oamenii nostri sunt chiar mai mult decat atat, sunt un gest de prietenie, un bonus. Mai ales pentru ca iti este oferit cu titlu gratuit. Colegilor nostri le va face intotdeauna placere sa-ti dea o idee in plus, o sugestie, sa te sustina chiar si moral. De la ei stii in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau sau care sunt consumabilele cu care poti efectua o intretinere reusita. Nu ai de ce sa te gandesti foarte mult. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-B58 cumparat de la noi vine la pachet cu un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si se refera la defectiunile din fabrica. Rareori apar astfel de situatii, dar este bine sa fii asigurat in fata surprizelor neplacute. Si daca se intampla evenimentul, poti schimba piesa fara probleme cu una noua, fara niciun cost.

Livrare
Rulmentul va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur dupa ce-l comanzi. Nu exista solutii mai bune la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Pentru ca le acoperim pe toate. Inclusiv de a ridica piesa de la sediul nostru, care are portile deschise pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Montaj
Nu, nu ai gresit pagina, ai citit foarte bine, noi avem inclusiv solutia pentru utilizare si montaj, daca modelul de rulment butuc o cere. Daca nu cunosti vreun mecanic in care sa ai incredere iti  transmitem noi datele de contact ale  unuia foarte bun, ba chiar si ale unui atelier mecanic utilat modern. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura