Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-B10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
MH0O5W7K-SC
Out Of stock
Descriere
Oare cum este acest rulment butuc Dana Spicer 212-B10 despre care citesti chiar acum pe site-ul nostru?  O fi bun? O fi si asta vreo teapa? Caci asa ti-ai luat una de la un vanzator stradal din asta care te-a facut din vorbe in talcioc. Poti fi sigur, nu e teapa, e alegerea buna. Cea mai buna. Ca sa te convingi, te invitam la depozit. Ca sa vezi cu ochii tai piesa, sa o sucesti si sa o rasucesti, ca sa te convingi ca este una originala, functionala si compatibila. Punem frana neincrederii tale.

Aici nu intalnesti un simplu depozit de unde suni sa ti se trimita o piesa si cineva ti-o trimite la un moment dat. Apoi sa ne uiti. In niciun caz! Cine a cumparat odata de la noi, ne va ramane alaturi. Pentru ca va gasi aici nu doar produsul de care are nevoie ci si pe cineva extrem de cald si apropiat. Cineva care are rabdare sa-l asculte, are pregatirea sa ii ofere solutia cea mai buna si are ambitia sa rezolve situatia tehnica. Lasam loc nu doar de buna ziua ci si de va mai asteptam pe la noi. Cu aceeasi placere si operativitate.

Rulment butuc Dana Spicer 212-B10 - mana ta dreapta
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are rolul si importanta sa in arhitectura utilajului tau. Un rulment butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are o conceptie speciala, care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Astfel, este redus si consumul de combustibil.

Consultanta gratuita la ACN te invita!
O informatia corecta si o recomandare primita la timp ii dau procesului de reparatie a utilajelor avantul necesar pentru o operatiune completa. Astazi isi face tot mai putin loc replica precum aceea ca “informatia costa”.  Nu mai este asa, adevaratul cost il platesti daca o ai si o tii pentru tine. Sau cand o eviti sau o refuzi. La noi informatia nu costa nimic, este un bun comun pe care il impartim prieteneste cu tine. Suna-ne si consultantii nostri stiu ce sa faca.

Garantie
Poti cumpara cu incredere de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 212-B10 Vom pune in pachet, langa factura si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Te ferim de timpii morti si de costuri suplimentare.

Livrare
Stim ca atunci cand ai nevoie de reparatii lupta principala este aceea cu timpul. Venim si noi cu armele noastre: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Il batem de ii suna apa in cap. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost tras pe dreapta.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Te sfatuim insistent sa apelezi doar la mecanici cu experienta. O piesa de schimb montata corect extinde perioada de functionare si ajuta sa lucreze la parametrii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura