Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A96

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
5NLP16F7-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai sta la reparatii in fiecare zi, te-ar costa o multime timp, nervi si bani. Acesta ar fi pretul pentru indiferenta ta in ce priveste programul de intretinere periodica a utilajelor tale. De aceea, e bine sa eviti astfel de situatii, care nu definesc deloc o afacere de succes, si sa te apleci cu atentie pe aceasta tema. Iar, ca sa-ti fie mai simplu, cumpara-ti din timp acest rulment butuc Dana Spicer 212-A96 si fa ce trebuie facut.  O reparatie facuta la timp te scuteste de 10 reparatii random. Asculta-ti specialistul!

Suntem foarte siguri atunci cand iti facem recomandari de piese, sau de mecanici, sau de planuri de intretinere. De unde siguranta aceasta? Din experienta noastra, acumulata in fiecare zi. Am vazut o multime de probleme si situatii legate de utilaje. Ele sunt un izvor nesecat de neplaceri, daca le exploatezi fara cap, daca nu ai grija de ele, daca nu ai un angajat care sa tina la masina sau daca lucrezi nu cu mecanici, ci cu ageamii. Noi iti oferim asadar, pe langa piesele de o calitate excelenta pe care le avem in rafturi, si experienta noastra de business. Suntem intotdeauna cu tine.

Rulment butuc Dana Spicer 212-A96 bila cu bila
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat. Folosirea unui singur rulment butuc nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri. Rulmentul din imagini este potrivit pentru montarea in partea din spate a utilajului. Rolul acestuia este sa echilibreze distributia miscarii catre roti.

Un ajutor ti-ai dorit, iata-l, tocmai a sosit!
Uneori nu-ti ajung doar cunostintele tale de mecanica. Sunt lucruri care te pot depasi. Nu trebuie sa te simti marginalizat, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie si competente. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Ei iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Garantie
Sa nu ai nicio indoiala in ce priveste acest rulment butuc Dana Spicer 212-A96 pe care il cumperi de la noi. Atat el cat si toate celelalte produse pe care le comercializam detin un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fi bine.

Livrare
Acest produs, ca si toate celelalte de la noi, ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Inserarea rulmentului in corpul sistemului de transmisie va la milimetru, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura