Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
TWYJ8ORU-SC
Out Of stock
Descriere
Nu trece o zi pe santier sau pe camp fara sa te impiedici de: probleme tehnice, probleme cu operatorul, probleme cu beneficiarul, probleme cu furnizorii, si mai sunt vreo doua pagini... Singur n-ai cum sa le rezolvi, e utopic sa crezi asa ceva! Asadar, come to ACN Piese Utilaje! Aici vei intalni oameni care iti vor ridica moralul. Si vei gasi tot ce poate tine sau readuce un utilaj in starea de functionare optima. Avem inclusiv acest rulment butuc Dana Spicer 212-A90 care se prezinta la o calitate maxima. Este deja ambalat si va veni insotit cu un certificat de garantie. Suna si cere!

Locul de unde iti faci cumparaturile tradeaza mereu cine esti. Una e sa cumperi un pranz delicios la Hanul Berarului, alta e sa agati din mers un durum de la “La Taticu”. Una e sa iti cumperi o sapca din piele italiana si alta e sa porti pe cap o basca. Una e sa mergi la cinemateca ca sa vezi un film de Fellini si alta e sa mergi la Mall pentru a enshpea varianta dupa Misiune Imposibila. Si una e sa te aprovizionezi cu piese de schimb de la ACN Piese Utilaje, si alta e sa le iei chilipir de la vanzatorii ambulanti. Iar toate acestea se vad la ce lasi in urma. Suntem adeptii lucrului de calitate, nu renuntam la clasa si stil.

Rulment butuc Dana Spicer 212-A90 bila cu bila
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat. Folosirea unui singur rulment butuc nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri. Rulmentul din imagini este potrivit pentru montarea in partea din spate a utilajului. Rolul acestuia este sa echilibreze distributia miscarii catre roti.

Un ajutor ti-ai dorit, iata-l, tocmai a sosit!
Uneori nu-ti ajung doar cunostintele tale de mecanica. Sunt lucruri care te pot depasi. Nu trebuie sa te simti marginalizat, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie si competente. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Ei iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Garantie
Sa nu ai nicio indoiala in ce priveste acest rulment butuc Dana Spicer 212-A90 pe care il cumperi de la noi. Atat el cat si toate celelalte produse pe care le comercializam detin un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fi bine.

Livrare
Acest produs, ca si toate celelalte de la noi, ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Inserarea rulmentului in corpul sistemului de transmisie va la milimetru, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura