Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A89

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
R2SKTHCV-SC
Out Of stock
Descriere
Cu cat produsele cu destinatie mecanica, pe care le folosesti in programul de inlocuire a componentelor utilajelor tale, sunt mai bune calitativ, cu atat puterea si performanta acestora devine mai evidenta si se ramburseaza intr-o eficienta sporita.  Acest rulment butuc Dana Spicer 212-A89 este un articol prin care inserezi o noua doza de energie sistemului de transmisie al utilajelor tale. Comanda-l si foloseste-l cu incredere, nu-ti va oferi niciun motiv de nemultumire. Il expediem rapid, in maxim 24 de ore ajunge la destinatie. Montaj usor!

Cine isi mai aminteste de anii copilariei, de la bunicii de la tara, cand una din delicatesele culinare era felia de paine unsa cu untura. Mancai doua felii si prindeai atata putere incat puteai duce doua meciuri de fotbal si o “leapsa”, pana se facea seara si strigau dupa tine ca sa treci in casa. Termenul de “putere” n-a avut doar un inteles negativ si s-a referit si la o actiune care presupune o dezvoltare. Si nu doar in gastronomie ci si in mecanica. Un utilaj puternic “duce” doua santiere unul dupa altul fara sa ii ajunga. La ACN promovam acest spirit al performantei prin piesele de schimb pe care le oferim. Vino cu incredere, de aici iei putere!

Rulment butuc Dana Spicer 212-A89 bila cu bila
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat. Folosirea unui singur rulment butuc nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri. Rulmentul din imagini este potrivit pentru montarea in partea din spate a utilajului. Rolul acestuia este sa echilibreze distributia miscarii catre roti.

Un ajutor ti-ai dorit, iata-l, tocmai a sosit!
Uneori nu-ti ajung doar cunostintele tale de mecanica. Sunt lucruri care te pot depasi. Nu trebuie sa te simti marginalizat, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie si competente. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Ei iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Garantie
Sa nu ai nicio indoiala in ce priveste acest rulment butuc Dana Spicer 212-A89 pe care il cumperi de la noi. Atat el cat si toate celelalte produse pe care le comercializam detin un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fi bine.

Livrare
Acest produs, ca si toate celelalte de la noi, ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Inserarea rulmentului in corpul sistemului de transmisie va la milimetru, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura