Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A62

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
Q7TCKW4E-SC
Out Of stock
Descriere
E usor sa abandonezi cauza atunci cand un termen limita se apropie si tu nu ai facut nimic din cauza unui utilaj care te-a lasat. Dar… parca e prea facil. Hai sa incercam altceva, suna-ne! Nu lasa timpul sa treaca plangandu-ti de mila. Oamenii nu se vor uita la tine, pentru ca sunt mereu ocupati cand e vorba de necazul altuia. Piesa de care ai nevoie e la noi, deci deja se vede prima raza de soare. Tot noi ne vom ocupa si de compatibilitatea si de montajul ei. O trimitem rapid, trimitem si mecanic, cu viteza gandului. Chiar maine, acest rulment butuc Dana Spicer 212-A62 poate ajunge la tine!

Suntem capabili sa preluam si sa procesam favorabil chiar si cele mai dificile cereri. Nu conteaza cat de complexe sunt. Ne plac provocarile, nu ne temem de ele, le luam in piept si facem tot posibilul sa le invingem. Ne dorim sa fim mai buni, mai empatici, mai implicati! Suntem alaturi de tine, in toata povestea aceasta perpetua cu piese de schimb unice si utilaje eroi ai muncii productive!

Rulment butuc Dana Spicer 212-A62 un articol inteligent
Conceptia inteligenta a rulmentului asigura uzura redusa in interiorul sau. Componenta preia greutatea utilajului; piesa se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Iti recomandam sa schimbi rulmentii de butuc in pereche. Pentru o reparatie completa, iti recomandam sa inlocuiesti si simeringul de butuc.

Ai consultanta gratuita, ai parte
Sa dezvoltam si sa perfectionam un serviciu de consultanta gratuit a fost una din primele initiative cand am pornit acest business. Pentru ca ne-am dorit sa beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta a problemei precum si de o solutie corespunzatoare. Nu conteaza cat de departe esti. Nu conteaza cat de complicata este situatia tehnica.  Vorbeste cu noi si rezolvam. Nu s-a nascut defectiune careia sa nu ii gasim leacul.

Garantie
In primele 6 luni de zile incepand cu data facturarii vei beneficia de garantie pentru acest rulment butuc Dana Spicer 212-A62 cumparat de la noi. Te sfatuim sa ii executi un montaj profesionist pentru ca defectiunile provenite din cauza operatorului nu sunt acoperite.

Livrare
Pentru a intra in posesia piesei, trimite-ne datele de expeditie si va ajunge a doua zi lucratoare. Rambursul il vei putea achita la final, pentru a verifica inainte daca piesa este in regula. In acest fel, evitam neintelegerile nedorite in colaborarea noastra. Desigur, poti opta pentru a ridica personal rulmentul din depozitul de la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Specialistul nostru iti va recomanda intotdeauna ca montajul sa fie realizat intr-un service autorizat. Chiar daca poate parea o simpla joaca, este recomandabil sa te asiguri ca o face unul instruit. Daca ai nevoie pentru montajul respectiv, dar si pentru alte probleme tehnice, nu ezita sa ne contactezi. Mecanicii nostri vin direct la punctul tau de lucru, rapid.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura