Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A41

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
5QRFZAEJ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-A41 nu straluceste prin extravaganta, nu este un articol diva precum cele pentru motor, de pilda. Ea este conceput intr-un mod extrem de simplu si nu da dureri de cap unui mecanic bun. Nu da dureri de cap nimanui cand il detine. Dar ce migrene te apuca brusc atunci cand iti lipseste. Aw, aw, aw! Nu mai sta sa suferi degeaba, suna-ne imediat cand se intampla.  Iti luam durerea nu cu mana ci cu rulmentul!

Echipa noastra este intotdeauna alaturi tine pentru a te consilia si conduce spre cea mai buna decizie. Suntem o prezenta eficienta si discreta. Nu iti scoatem ochii, nu stam peste umarul tau ca sa-ti luam aerul. Stim exact cand te doare, sosim si la fel ca viscolul, curatam tot ce nu a functionat si lasam alb in urma. Nu participam la concursurile de talente pentru ca am castiga toate premiile si nu asta ne intereseaza. Noi facem business si nu show. Hai cu noi in lumea oamenilor care au treaba.

Rulment butuc Dana Spicer 212-A41 - asigura utilajului tau viata lunga si plina de satisfactii
Daca ti se pare ca un rulment butuc o piesa cu un grad redus de importanta, sa stii ca nu este asa. Acesta are un rol foarte important in structura mecanica a utilajului tau, caci el asigura transferul de greutate al corupului catre roti. Modul in care a fost conceput faciliteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu conditia unei lubrifieri permanente, corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci si economii in ce priveste consumul de carburant.

Oare cum vin succesele? Simplu, cu piese de la ACN!
In plus, incearca sa profiti de cifre asa cum profiti de oportunitati. Una dintre ele ti-o ofera chiar ACN Piese Utilaje si nu ai ratat-o!  Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini intotdeauna lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi ca si pana acum, colegii nostri raspund imediat! Ca si pana acum.  Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj&intretinere, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Garantie
Nu lasam acest rulment butuc Dana Spicer 212-A41 singur, in coletel, ca sa se plictiseasca! Ti-l trimitem impreuna cu certificatul de garantie, care acopera o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Fac echipa buna impreuna.

Livrare
Venim cu noi si noi vesti bune! Ce zici de o livrare rapida? Una care sa iti ofere posibilitatea sa intri in posesia piesei pe care o doresti, intr-un interval de timp de maxim 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara? Ta naaa, s-a rezolvat! Acest rulment butuc va ajunge la tine rapid! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact.

Montaj
Nu degeaba exista specialisti pe lume. Ce ne-am face fara ei? Montajul unui rulment poate sa para, la prima vedere, o treaba usoara, dar nu e. Lasa-ti utilajul doar pe mainile unui profesionist, unul care are cunostintele si capacitatea de a efectua o lucrare pe cinste.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura