Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A23

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
OIYE87UG-SC
Out Of stock
Descriere
Serios acum, ca de la obraz la obraz, nu mai pierde timpul cautand jucarii care sa tina loc de piese de schimb reale. Caci ele nu iti rezolva nimic, in afara de o permanenta scurgere financiara.  Cumpara ce e mai bun de la cei mai buni.  Cumpara acest rulment butuc Dana Spicer 212-A23 original de la noi.  Este o componenta rezistenta si extrem de fiabila. Daca te-ai decis si ai nevoie de o reparatie partiala sau generala, asteptam un apel de la tine, la unul din numerele de telefon afisate pe site-ul nostru. Si vei primi rulmentul in cel mai scurt timp impreuna cu multumirile noastre.

Ne sustinem cu totii afacerile intr-o lume a advertising-ului, a imaginii si a stralucirii. Lumini din toate partile, voci sexi, texte amagitoare. Nici nu stii in ce directie sa te uiti mai intai. Doar ca, din pacate, in spatele reflectoarelor nu sta intodeauna un produs la fel de stralucitor. O nevoie nu se acopera un spot publicitar. Daca esti bine ancorat in sistem, stii deja asta. Asa ca, atunci cand apare problema tehnica, lasa himerele si pune mana pe telefon si suna la noi. Primesti informatii la prima mana, solutii variate si produse perfect compatibile.

Rulment butuc Dana Spicer 212-A23 vine impreuna cu o recomandare
Se recomanda fie achizitonat impreuna cu perechea lui si montarea tot in pereche, rolul acestora fiind acela de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicata si inlocuirea simeringului care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor precum si verificarea uleiul utilizat in transmisia finala, respectiv sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca este nevoie de o presa mecanica pentru montarea lor in pozitia corecta.

In loc de bine ai venit
Este serviciul nostru de consultanta. Confortul clientilor reprezinta un permanent obiectiv pentru noi. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul schimbului chiar la fata locului. Serviciul nostru este tot  ce ti-ai putea dori in materie de interventii tehnice.

Garantie
Piesele de calitate, cum este si acest rulment butuc Dana Spicer 212-A23 cumparat de la noi, sunt deosebite si merita atentie pana la capat. Referitor la aceasta componenta, nu o trimitem niciodata fara certificatul de garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Vrem sa fie bine!

Livrare
Efectuam expeditia rulmentului prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in toata tara. Ajunge in 24 de ore cu plata la primire. In acest caz acesta te invitam sa verifici continutul pachetului in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Desigur, poti ridica produsul direct de la sediul depozitului, exista si aceasta posibilitate, suntem deschisi. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Nu e suficient sa gasesti o piesa performanta, despre a carei calitate se stie in toata lumea. Montajul poate sa ii dea valoarea sau dimpotriva, sa i-o reduca. De aceea, te indrumam sa alegi doar servicii profesioniste, care sa asigure integritatea produsului tau, crescandu-i durata de utilizare!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura