Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-998

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
TP4LZEQF-SC
Out Of stock
Descriere
Forta cu care utilajul tau isi executa lucrarile de pe aria de lucru si capacitatea lui de a ”tine la tavaleala”, depind de toate piesele din interiorul sau. Daca acestea sunt functionale, compatibile si montate corect, utilajul va merge neabatut pe drumul lui, fluierand cantece muncitoresti. Iar cand vei avea nevoia sa le asiguri o reparatie la sistemul de transmisie, alege acest rulment butuc Dana Spicer 212-998 si vei observa cum utilajul va functiona din nou fara efort.

Nu renunta niciodata la obiectivele pe care ti le-ai desenat. Ele sunt oglinda afacerii tale, definesc puterea ta de a te adapta la nou si de a merge mai departe. Daca obiectivul tau este sa ajungi sa muti un munte, lupta pentru el. Caci uneori, in afacerea asta, e ca si cum te-ai lupta sa muti un munte, atat de greu este. Sa stii ca nu esti singur pe lume. Suntem si noi, cu obiectivele noastre, cu lupta de a le vedea implinite. Si care sunt compatibile cu obiectivele tale. Daca ne unim fortele, nimic nu ne poate sta in cale. Mergem mai departe!

Rulment butuc Dana Spicer 212-998 o solutie mecanica binevenita!
Acest rulment butuc marca Dana Spicer este prelucrat dintr-un cocktail de oteluri super rezistente la socuri, tensiuni si temperaturi ridicate. Indeplineste o multime de functii in grupul reductor si contribuie la functionarea lui impecabila pe o perioada indelungata. Asigura, de asemenea, un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, face posibila o frictiune minima la miscarea de rotatie, precum si un consum mai scazut de combustibil!

Apeleaza cu incredere, oferim gratuit consultanta tehnica!
Piata tehnica este inflationata uneori de piese de schimb, de toate tipurile si pentru toate buzunarele. Pare ca ai de unde alege, dar cand soseste momentul simti ca te ratacesti. De aceea, ai nevoie de un calauzitor. Noi facem totul cu rabdare, oferindu-ne suportul tehnic si informational neconditionat, inca de la primul apel. Atunci cand ne auzim la telefon, cazul tau devine si cazul nostru, iar angajatii actioneaza imediat pentru tine. Gratuit! Suna si scoatem la lumina exact solutia sau piesa de schimb compatibila.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-998 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie care acopera asigurator defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti toate detaliile.

Livrare
Viteza este una dintre atuu-rile noastre atunci cand primim o noua cerere de comanda. Mobilul acestui atu il reprezinta intelegerea faptului ca stim cat de important este pentru tine sa-ti primesti piesa de schimb in timp util, pentru a repara cat mai urgent utilajul aflat in suferinta. Primesti acest rulment in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca vrei sa ne vizitezi. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Suntem dechisi pentru orice varianta.

Montaj
Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta rulmentul? Atelierul mobil cu care colaboram poate efectua reparatia intr-un interval de timp optim de la solicitare, chiar in localitatea in care ai parcat utilajul. Mecanicii pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura