Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-981

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
KDU8RTY0-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-981 este calduros recomandat atat de producator cat si de antreprenori. Este mai mereu in capul listelor de comenzi, de aceea il avem permanent in depozit. Este usor, se manipuleaza facil, este compatibil cu o multime de sisteme de transmisie, se lubrifiaza usor si este fiabil. Evident, in diferite situatii, el se defecteaza. Ca si el „e om”. Capata fisuri, sau nu-si mai pastreaza caracteristicile din cartea tehnica. Aceasta inseamna ca trebuie schimbat urgent. Iti trimitem imediat unul nou. La un pret  incredibil de bun!

In business-ul din sectoarele productive vei avea mereu surprize neplacute. Ba de la beneficiarii care nu stiu cum sa mai ciupeasca din plati, ba de la “gulerele albe” care n-au ce face si vin sa te ciuguleasca printr-o amenda. Ce sa faca si ei? Iti vor face surprize chiar utilajele tale. Prea erai linistit!  Fii pregatit pentru toate. Iar cand se vor intampla tu ia decizia corecta. Iti raman multi bani in casa daca iti faci un pic de timp si pentru strategie. Ideea este buna, caci este verificata. Si ti-o oferim gratuit. Ne pasa de succesul tau cel putin la fel de mult cum ne pasa de succesul nostru.

Rulment butuc Dana Spicer 212-981 aduna doar calitati!
Acest articol iti garanteaza functionarea optima a utilajului tau, deoarece este un produs original Dana Spicer. Rezistenta acestuia in timp este incontestabila si greu de atins de celelalte produse asemenea de pe piata. Daca nu vrei sa ai batai de cap sau surprize neplacute si neasteptate, asigura-te ca rulmentul este bine uns si etans. Altfel, costul acestuia nu-ti produce niciun disconfort fiind unul foarte bun.

Cine ne cere, nu piere
La noi ziua nu se masoara in ore ci in apeluri primite si situatii rezolvate. Avem o echipa de consilieri tehnici, adevarati magicieni care, din cateva recomandari bine sustinute cu informatii, transforma ziua ta de lucru in zi de sarbatoare. Iti readuc zambetul pe buze, pentru ca informatiile si recomandarile pe care le primesti sunt oferite gratuit. Stiu sa te asculte si stiu sa iti vorbeasca. Cat despre rulmentul pe care il cautai atata... vezi ca te cauta el pe tine.

Garantie
Vei gasi in colet la primire: certificatul de garantie pentru 6 luni, un rulment butuc Dana Spicer 212-981 si factura. Asigura-te ca montezi corect rulmentul si iti garantam functionarea lui optima pe termen lung. Iar daca poarta asupra lui vreun viciu din fabrica, certificatul magic rezolva problema fara cost suplimentar.

Livrare
Suntem maxim concentrati pe tot lantul de operatiuni din momentul in care ai facut comanda pana la montaj si repornire. Ni se mai spune si domnul “ la secunda”. Avem grija si cu expeditia, astfel incat sa fie rapida si sigura. Curierat rapid si plata ramburs.  Sau, daca esti prin zona, vino la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Indiferent cum, spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu spui, noi facem.

Montaj
Sustinem toate reparatiile tale necesare inclusiv recomandari pentru alegerea unui rulment butuc si montajul lui atunci cand ajungi la acest punct. Avem un portofoliu excelent de mecanici colaboratori din toata tara. Pentru o reparatie de calitate ii putem solicita sa intervina. Si intervin, pentru ca sunt seriosi. Contacteaza-ne pentru restul de detalii.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura