Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-972

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
KM07TVO2-SC
Out Of stock
Descriere
Un antreprenor cu vechime se asigura tot timpul sa aiba la dispozitie piesele de schimb necesare pentru reparatii in locurile unde acestea apar mai des, sau macar informatii despre ele. Si asta chiar inainte ca problemele sa apara. Un antreprenor cu vechime este deja in parteneriat cu noi. Si stie ca acest rulment butuc Dana Spicer 212-972 este perfect pentru o reparatie reusita a utilajului tau. Stie ca il avem, si il va comanda curand pentru ca vechiul rulment “face nazuri”. Iar acesta este secretul afacerii - sa fii sigur pe tine si sa fii sigur de partenerii tai.

Indiferent de momentul in care se afla afacerea ta nu inceta sa fii la curent cu noutatile. Poti deveni mai eficient fara mari salturi riscante, ci doar apeland la experienta noastra. Alaturi de consultantii nostri poti beneficia de o experienta tehnica de neuitat. Avem un depozit aprovizionat cu tot ce ii este necesar utilajului tau pentru performantele de zi cu zi. Colaboreaza si tu cu echipa noastra si astfel vei castiga timp, eficienta si informatii cu adevarat folositoare activitatii tale.

Rulment butuc Dana Spicer 212-972 aduna doar calitati!
Acest articol iti garanteaza functionarea optima a utilajului tau, deoarece este un produs original Dana Spicer. Rezistenta acestuia in timp este incontestabila si greu de atins de celelalte produse asemenea de pe piata. Daca nu vrei sa ai batai de cap sau surprize neplacute si neasteptate, asigura-te ca rulmentul este bine uns si etans. Altfel, costul acestuia nu-ti produce niciun disconfort fiind unul foarte bun.

Cine ne cere, nu piere
La noi ziua nu se masoara in ore ci in apeluri primite si situatii rezolvate. Avem o echipa de consilieri tehnici, adevarati magicieni care, din cateva recomandari bine sustinute cu informatii, transforma ziua ta de lucru in zi de sarbatoare. Iti readuc zambetul pe buze, pentru ca informatiile si recomandarile pe care le primesti sunt oferite gratuit. Stiu sa te asculte si stiu sa iti vorbeasca. Cat despre rulmentul pe care il cautai atata... vezi ca te cauta el pe tine.

Garantie
Vei gasi in colet la primire: certificatul de garantie pentru 6 luni, un rulment butuc Dana Spicer 212-972 si factura. Asigura-te ca montezi corect rulmentul si iti garantam functionarea lui optima pe termen lung. Iar daca poarta asupra lui vreun viciu din fabrica, certificatul magic rezolva problema fara cost suplimentar.

Livrare
Suntem maxim concentrati pe tot lantul de operatiuni din momentul in care ai facut comanda pana la montaj si repornire. Ni se mai spune si domnul “ la secunda”. Avem grija si cu expeditia, astfel incat sa fie rapida si sigura. Curierat rapid si plata ramburs.  Sau, daca esti prin zona, vino la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Indiferent cum, spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu spui, noi facem.

Montaj
Sustinem toate reparatiile tale necesare inclusiv recomandari pentru alegerea unui rulment butuc si montajul lui atunci cand ajungi la acest punct. Avem un portofoliu excelent de mecanici colaboratori din toata tara. Pentru o reparatie de calitate ii putem solicita sa intervina. Si intervin, pentru ca sunt seriosi. Contacteaza-ne pentru restul de detalii.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura