Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-967

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
UD6NV9JA-SC
Out Of stock
Descriere
Ajunge ca un rulment butuc sa se strice si ramai cu lucrarea, in care erai bine infipt, in aer. Acesta nu a fost lubrifiat la timp si s-a uzat prematur. Nu poti relua treaba pana nu il schimbi. Si iti cade si tie moralul. Cad cam toate. Dar noi avem inlocuitorul perfect. Este original si are cel mai bun pret. Este nou nout, iti va asigura o functionare cum nu s-a mai vazut! Hai sa rezolvam problema, pana nu apare alta. Suna-ne si-ti trimitem acest rulment butuc Dana Spicer 212-967 . Este exact ce ti-a trebuit!

Nimic nu este imposibil atunci cand ti-ai stabilit un obiectiv si iti mobilizezi toate resursele ca sa il atingi. Si nu e vreo maxima motivationala, este realitatea atunci cand ne alegi pe noi drept suport. Pentru colegii nostri consultanti tehnici, nu mai exista secrete. Nu exista piesa pe care sa nu o cunoasca. Daca utilajul tau vrea un schimb, poti fi sigur ca undeva in lumea asta larga exista si piesa de schimb potrivita. Si poti fi sigur ca facem imposibilul ca sa ti-o aducem. Nimic nu este imposibil atunci cand iti doresti sa ajungi la tinta pe care ti-ai propus-o.

Rulment butuc Dana Spicer 212-967 aduna doar calitati!
Acest articol iti garanteaza functionarea optima a utilajului tau, deoarece este un produs original Dana Spicer. Rezistenta acestuia in timp este incontestabila si greu de atins de celelalte produse asemenea de pe piata. Daca nu vrei sa ai batai de cap sau surprize neplacute si neasteptate, asigura-te ca rulmentul este bine uns si etans. Altfel, costul acestuia nu-ti produce niciun disconfort fiind unul foarte bun.

Cine ne cere, nu piere
La noi ziua nu se masoara in ore ci in apeluri primite si situatii rezolvate. Avem o echipa de consilieri tehnici, adevarati magicieni care, din cateva recomandari bine sustinute cu informatii, transforma ziua ta de lucru in zi de sarbatoare. Iti readuc zambetul pe buze, pentru ca informatiile si recomandarile pe care le primesti sunt oferite gratuit. Stiu sa te asculte si stiu sa iti vorbeasca. Cat despre rulmentul pe care il cautai atata... vezi ca te cauta el pe tine.

Garantie
Vei gasi in colet la primire: certificatul de garantie pentru 6 luni, un rulment butuc Dana Spicer 212-967 si factura. Asigura-te ca montezi corect rulmentul si iti garantam functionarea lui optima pe termen lung. Iar daca poarta asupra lui vreun viciu din fabrica, certificatul magic rezolva problema fara cost suplimentar.

Livrare
Suntem maxim concentrati pe tot lantul de operatiuni din momentul in care ai facut comanda pana la montaj si repornire. Ni se mai spune si domnul “la secunda”. Avem grija si cu expeditia, astfel incat sa fie rapida si sigura. Curierat rapid si plata ramburs.  Sau, daca esti prin zona, vino la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Indiferent cum, spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu spui, noi facem.

Montaj
Sustinem toate reparatiile tale necesare inclusiv recomandari pentru alegerea unui rulment butuc si montajul lui atunci cand ajungi la acest punct. Avem un portofoliu excelent de mecanici colaboratori din toata tara. Pentru o reparatie de calitate ii putem solicita sa intervina. Si intervin, pentru ca sunt seriosi. Contacteaza-ne pentru restul de detalii.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura