Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-157

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
1HA42L5F-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui rulment butuc Dana Spicer 212-157 poti sa te opresti aici. Trage o gura de aer, linisteste-te, cautarea ta nu a ramas fara rezultat.  L-ai gasit, este la noi in cea mai buna forma posibila si la un pret de nerefuzat. Este original, l-am adus de departe de la cei mai buni fabricanti. Nu trebuie decat sa il comanzi si il trimitem cu cel mai rapid curier. Ne plac lucrurile facute temeinic!

Lumea utilajelor grele este nemarginita. Gasesti aici piese de schimb de toate felurile. Care mai fiabile, care mai putin fiabile. Care mai originale, care mai putin originale. Gasesti pana si baieti care, cu cuvinte grele, stiu sa iti recomande una si sa denigreze o alta. Gasesti beneficii cost produs, oferte si discount-uri. Gasesti pana si o Fanta cu cartofi prajiti la oferta, daca iti cumperi un parc intreg de buldo-uri. Dar ce nu gasesti? Tot soiul de bizarerii. Este un mic Babel. In nebunia asta fluida ai nevoie de o certitudine. Ai gasit-o, se numeste ACN!

Rulment butuc Dana Spicer 212-157 o recomandare sigura
Acest rulment butuc este conceput pentru a asigura o exploatare intensa si joaca un rol esential in functionarea grupului reductor. Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Ajuta la o functionare fara probleme si la un consum mai scazut de combustibil.

Lasa usa deschisa
Iar noi vom vom sosi precum o veste buna: te surprindem placut, linistim, reinstauram ordinea. Recomandarile oferite de oamenii nostri sunt foarte bune, sunt argumentate si sunt gratuite. Ei sunt calzi, intelegatori si profesionsti, nu ii surprinde nicio intrebare. Afli de la ei in orice moment care sunt rulmentii potriviti pentru reparatia transmisiei utilajului tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de functionali in timp sunt. Bine ne-am gasit!
Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-157 vine insotit de toate documentele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate detaliile pentru ca, la nevoie, te scoate din impas fara costuri.

Livrare
Livram, oriunde, operativ si fara intarziere! Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar acest rulment butuc va ajunge la tine cat mai repede cu putinta. Comanda iti va fi livrata de catre curier, in aproximativ 24 de ore din momentul comenzii. In cazul in care, timpul nu iti permite sa astepti, profita de posibilitatea de a ne face o vizita la sediu, in apropierea Bucurestiului. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Alegerea este a ta!

Montaj
Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces important. De aceea nu este indicat sa-ti lasi utilajul pe mainile amatorilor. Orienteaza-te catre specialistii din domeniu. Acestia vor sti cum sa manevreze rulmentii, dispozitivul destinate montarii lor, astfel incat acestia sa nu se deterioreze de la inceput. Alege smart pentru utilajul tau!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura