Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-907

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
JPY6ZFB5-SC
Out Of stock
Descriere
Intr-un business cum sunt cele de pe aici de prin sectoarele productive, utilajele grele sunt vedetele de pe afis. De aceea etapele de reparatie trebuie efectuate cu mare atentie. Daca ai desfacut in componente un tractor, de pilda, si mai trebuie o piesa buna la sistemul de transmisie, stim exact ce s-ar potrivi - un o rulment butuc Dana Spicer 212-907 de la noi din depozit. Este nou, este fiabil, insotit de lubrifiantul compatibil. Acesta va rezolva problema de exploatare dintr-o data, deci foarte curand utilajul tau va reincepe lucrul. Nu este un rulment care sa presupuna cine stie ce efort la montaj, insa lasa-l mai bine pe mecanic sa faca treaba. E nevoie de un pic de migala.

Echipa noastra este in priza si isi executa sarcinile intr-un stil de invingator. Noi nu doar suntem receptivi la nevoile si cerintele clientilor nostri, dar incercam sa anticipam eventualele probleme si nevoi si cautam sa avem deja solutii. Pe care le adaptam in functie de problema specifica. Timpul e dusmanul tuturor, insa noi l-am facut prieten. Si ne mai motiveaza ceva. Atunci cand ne implicam, nu ne oprim pana nu terminam. Pana la prima cheie si la primul tors fin al motorului!

Rulment butuc Dana Spicer 212-907 o piesa inovativa
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat. Folosirea unui singur rulment butuc nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri. Rulmentul din imagini este potrivit pentru montarea in partea din spate a utilajului. Rolul acestuia este sa echilibreze distributia miscarii catre roti.

Zambeste, cu noi vin zile mai bune
Daca nu azi, sigur maine trebuie sa te apuci gospodareste de o reparatie, de un reset general. Nu ii permite sa-ti ocupe chiar toata saptamana, n-o intinde prea mult. Avem noi ce si cum sa o facem sa fie scurta si eficienta. Daca nu reusesti sa descoperi singur o solutie optima, cauta baietii nostril - au toata deschiderea. Avem o echipa foarte bine pregatita, gata sa te ajute cu tot ce trebuie. Recomandari, piese de schimb, dispozitive de montaj, consumabile, orice. Suna cu incredere!

Garantie
Comanda cu incredere, acest rulment butuc Dana Spicer 212-907 beneficiaza de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Te protejeaza de orice risc.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa efectuezi comanda, sa stii ca vei primi acest rulment extrem de rapid. Sa zicem, maxim in 24 de ore. La fel de bine, poti veni si la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului, daca esti cumva prin apropiere. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier. Nu conteaza cat de departe se afla punctul de lucru.

Montaj
Acest rulment se monteaza intre reductor si fuzeta. Ca sa poate da rezultate maxime, este necesar un montaj efectuat de persoane specializate. Un montaj incorect poate compromite atat rulmentul cat si piesele cu care relationeaza. Iar daca tot ai ajuns la montaj ai grija sa ceri mecanicului sa execute si o lubrifiere corespunzatoare a componentelor. Ca sa fie bine.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura