Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-836

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
R4AP6L98-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-836 ca orice produs din depozitul nostru, este de cea mai buna calitate. La fel sunt si sfaturile noastre legate de activitatea ta. Iata unul - tine la echipamentele tale grele ca la cei mai buni prieteni. Exploateaza-le eficient fara sa le “rupi”, asigura-le schimbul de piese la timp, da-le pauzele de care au nevoie. Si, cand vine vremea, fa-le o reparatie ca la carte.  Noi suntem raspunsul la orice nevoie a echipamentelor tale pentru lucrari de calitate.

Daca este ceva dramatic in sectoarele productive, atunci aceasta este resursa de forta de munca. Mediul economic din ramuri se schimba, cum se schimba si climatul politic. Oamenii buni aleg de multe ori sa plece in bejanie, in exil. Ii intelegi, vor la mai bine. Gasesti greu un angajat dispus sa se lupte pentru el si pentru locul lui de munca. Dar este o incercare pe care trebuie sa o infruntam. Avem consultanti pregatiti care invata continuu. Ei nu vor se plece printre straini, ei se simt realizati aici. Sunt oameni carora, ca si noua, le place succesul. Si stim ca il insufla si partenerilor nostri.

Rulment butuc Dana Spicer 212-836 conceput pentru o lunga si neintrerupta functionare
Un rulment nefunctional produce zgomote neplacute si stridente in timpul operarii utilajului, nu ai cum sa nu le auzi. Daca directia este slabita si simti ca masina trage in lateral si nu inainte, poate fi indicatorul unui rulment uzat. Echilibrarea corecta a rotilor prevenie, evident, uzuria componentelor din sistemul de transmisie, dar daca procesul uzurii acestora este discrepant, este necesara verificarea rulmentilor. Care trebuie schimbati la timp. Un rulment defect genereaza defectiuni si la piesele&subansamblele cu care este in contact!

Yo, Yo, sa-ti dam ceva misto
Se numeste serviciul gratuit de consultanta. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid la apel. Apoi, te vor asculta atenti ca sa identifice corespunzator problema. Daca iti vor pune intrebari suplimentare, e de bine. Pentru ca vor sa fie siguri.  Apoi iti vor da solutia. Nu este una comuna tuturor, ci exact aceea care se potriveste cu situatia utilajului. Iti vor recomanda rulmentul compatibil impreuna cu lubrifiantul potrivit si, precum un zapping TV, produsele sunt deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre. Lucrarea te asteapta sa o duci la bun sfarsit.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-836 are 6 luni la dispozitie ca sa fie schimbat daca ajunge la tine “cocosat” de vreun defect de fabricatie. Iti garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca sunt respectate instructiunile de montaj si daca lasi asta pe mana unui mecanic. Oricum ar fi, esti acoperit!

Livrare
Iar daca te-ai hotarat sa cumperi acest rulment butuc de la noi atunci este momentul sa ne auzim. Ne vom grabi cu livrarea, stim ca esti in mare graba. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montaj
Operatiunea de inlocuire a unui rulment butuc defect este ultimul lucru care mai e este de facut inainte a asambla piesele la loc si de a porni din nou la treaba. Iti dam sun sfat din batrani - nu lasa vaca sa rastoarne sistarul plin cu lapte. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa dea cu ciocanul pe acolo caci cine stie ce se intampla. Cheama un mecanic sau iti trimitem noi unul. El stie ce si cum. El este omul potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura