Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-809

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
LV7ZK2A3-SC
Out Of stock
Descriere
Un asemenea rulment butuc Dana Spicer 212-809 este dorinta oricarui antreprenor, proprietar de utilaje grele. Iti promitem ca si masinile din parcul tau isi doresc tot acest rulment, pentru ca stiu ca o piesa de schimb premium le va ajuta sa ruleze in conditii optime de lucru si siguranta. Rulmentul nostru semnat Dana Spicer are un rol covarsitor in bunul mers al vehiculului tau.

Aceasta piesa de schimb este, de fapt, o metoda inteligenta de a prelua greutatea dintr-un loc si de a o transmite spre roti. Montajul ei trebuie realizat cu mare atentie, pentru ca presupune interventia cu ajutorul unei prese complexe. Iar manuirea acestei prese presupune un mecanic foarte bun. Iar un mecanic foarte bun presupune un minim efort din partea ta - acela de a suna la ACN Piese Utilaje si a-i cere consultantului tau contactul acestui mecanic. E simplu.

Rulment butuc Dana Spicer 212-809 iti spune ca ai si idei bune
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat in miscarea sa. Folosirea unui singur rulment butuc nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri si implica o uzura rapida a noului rulment.

Langa un fresh de portocale merge si un fresh de informatii tehnice!
Primul lucru pe care il simti atunci cand apar defectiunile este dezamagirea. Nu-ti place, te racaie si te scoate din zona de confort. Tot ce putem sa iti spunem este ca noi vom gasi intotdeauna solutia optima precum si piesele de schimb compatibile cu utilajul tau, in caz ca ajungem la reparatie. Ia legatura cu noi cum ti-e mai comod: online, prin e-mail sau prin apel telefonic. Suntem pregatiti si nerabdatori sa o facem lata cu problema tehnica. Si nu uita, consultanta tehnica oferita de noi este complet gratuita! Alunga tristetea! Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica stralucitoare!

Garantii

Daca montajul rulmentului este efectuat corespunzator, acesta va functiona impecabil. Totusi, vom include in colet pe langa factura si certificatul de garantie al acestui rulment butuc Dana Spicer 212-809 El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Livrare
In timp, defectiunile iti provoaca numai probleme. Asa ca ne vom asigura ca vei primi produsul in timp util. La scurt timp dupa ce vei primi confirmarea comenzii, noi ambalam produsul si il predam curierului. El iti va livra coletul oriunde in Romania. Metoda de plata este cu ramburs, iar la primire ai oportunitatea de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Poti ridica piesele dorite si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.  Tot ce trebuie sa faci e sa utilizezi datele din contact ca sa stim exact ce sa facem.

Montaj
Iti putem acorda suport, la cerere, inclusiv la montarea piesei sau, daca e cazul, pentru reparatii mai complexe necesare la sistemul de transmisie al utilajului. Iar pentru asta poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la adresa acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice:

• 109,54×158,75×23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura