Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-803

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
4P270SIU-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand trebuie sa investesti intr-un rulment nou pentru sistemul de transmisie al utilajului tau, este bine sa te documentezi inainte. Macar cu notiunile de baza ca sa nu fii pacalit de prima piesa Fata Morgana care iti iese in cale. Este, fara doar si poate, o componenta cu mare importanta, fara de care utilajul tau nu ar putea functiona. Cel mai bine este sa apelezi la o companie de suport cu o reputatie ireprosabila pe piata, deoarece rulmentii trebuie sa fie perfect echilibrati, lubrifiati si montati pentru a nu produce vibratii la turatie mare. Noi iti recomandam acest rulment butuc Dana Spicer 212-803 care te asteapta in depozitul nostru!

Vei fi bucuros sa descoperi ca produsele noastre se incadreaza la niveluri de pret super atractive, iar rulmentul butuc, despre care facem vorbire aici, nu face exceptie. Iata o piesa de incredere, cu adevarat durabila, pe care o gasesti constant in depozitul nostru. Un articol tehnic atat de rezistent si fiabil, incat ne simtim increzatori ca nu ne vom auzi multa vreme de acum incolo. Poate doar cand vei dori sa comanzi o alta piesa de schimb.

Rulment butuc Dana Spicer 212-803 iti spune ca ai si idei bune
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat in miscarea sa. Folosirea unui singur rulment butuc nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri si implica o uzura rapida a noului rulment.

Langa un fresh de portocale merge si un fresh de informatii tehnice!
Primul lucru pe care il simti atunci cand apar defectiunile este dezamagirea. Nu-ti place, te racaie si te scoate din zona de confort. Tot ce putem sa iti spunem este ca noi vom gasi intotdeauna solutia optima precum si piesele de schimb compatibile cu utilajul tau, in caz ca ajungem la reparatie. Ia legatura cu noi cum ti-e mai comod: online, prin e-mail sau prin apel telefonic. Suntem pregatiti si nerabdatori sa o facem lata cu problema tehnica. Si nu uita, consultanta tehnica oferita de noi este complet gratuita! Alunga tristetea! Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica stralucitoare!

Garantii

Daca montajul rulmentului este efectuat corespunzator, acesta va functiona impecabil. Totusi, vom include in colet pe langa factura si certificatul de garantie al acestui rulment butuc Dana Spicer 212-803 El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Livrare
In timp, defectiunile iti provoaca numai probleme. Asa ca ne vom asigura ca vei primi produsul in timp util. La scurt timp dupa ce vei primi confirmarea comenzii, noi ambalam produsul si il predam curierului. El iti va livra coletul oriunde in Romania. Metoda de plata este cu ramburs, iar la primire ai oportunitatea de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Poti ridica piesele dorite si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.  Tot ce trebuie sa faci e sa utilizezi datele din contact ca sa stim exact ce sa facem.

Montaj
Iti putem acorda suport, la cerere, inclusiv la montarea piesei sau, daca e cazul, pentru reparatii mai complexe necesare la sistemul de transmisie al utilajului. Iar pentru asta poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la adresa acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice:

• 109,54×158,75×23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura