Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-795

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
6KHG1Z8A-SC
Out Of stock
Descriere
Daca, desi te-ai straduit foarte mult, nu ai reusit sa iti atingi obiectivele, iar rezultatul financiar te nemultumeste, atunci poate ca ar fi bine sa schimbi ceva. Iar daca analiza iti arata ca pierzi foarte multi bani pe reparatii si piese de schimb inseamna ca nu a facut alegerile cele mai potrivite in materie de servicii si astfel de produse. Si nu trebuie sa cauti foarte departe, noi suntem aici. Foarte aproape de tine. La noi vei gasi toate produsele necesare prin care sa redevii performant. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-795 poate fi punctul de plecare pentru un nou drum. Start!

Uneori, o padurea deasa de promisiuni nu ajunge ca sa produca nici macar un sac mic de fructe ale succesului. Pentru ca nu ajunge ce spui, ajunge doar ceea ce faci. Faptele definesc intotdeauna profilul calitativ al unui om si cu atat mai mult al unui antreprenor. Suntem aici ca sa iti sustinem faptele si ca sa iti transformam in realitate promisiunea unui succes meritat. ACN Piese Utilaje este garantia lucrului bine facut.

Rulment butuc Dana Spicer 212-795 iti spune ca ai si idei bune
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat in miscarea sa. Folosirea unui singur rulment butuc nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri si implica o uzura rapida a noului rulment.

Langa un fresh de portocale merge si un fresh de informatii tehnice!
Primul lucru pe care il simti atunci cand apar defectiunile este dezamagirea. Nu-ti place, te racaie si te scoate din zona de confort. Tot ce putem sa iti spunem este ca noi vom gasi intotdeauna solutia optima precum si piesele de schimb compatibile cu utilajul tau, in caz ca ajungem la reparatie. Ia legatura cu noi cum ti-e mai comod: online, prin e-mail sau prin apel telefonic. Suntem pregatiti si nerabdatori sa o facem lata cu problema tehnica. Si nu uita, consultanta tehnica oferita de noi este complet gratuita! Alunga tristetea! Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica stralucitoare!

Garantii

Daca montajul rulmentului este efectuat corespunzator, acesta va functiona impecabil. Totusi, vom include in colet pe langa factura si certificatul de garantie al acestui rulment butuc Dana Spicer 212-795 El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Livrare
In timp, defectiunile iti provoaca numai probleme. Asa ca ne vom asigura ca vei primi produsul in timp util. La scurt timp dupa ce vei primi confirmarea comenzii, noi ambalam produsul si il predam curierului. El iti va livra coletul oriunde in Romania. Metoda de plata este cu ramburs, iar la primire ai oportunitatea de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Poti ridica piesele dorite si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.  Tot ce trebuie sa faci e sa utilizezi datele din contact ca sa stim exact ce sa facem.

Montaj
Iti putem acorda suport, la cerere, inclusiv la montarea piesei sau, daca e cazul, pentru reparatii mai complexe necesare la sistemul de transmisie al utilajului. Iar pentru asta poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la adresa acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice:

• 109,54×158,75×23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura