Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
NFRX3TGL-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui rulment butuc Dana Spicer 212-770 striga ole! Chiar ole, ole! L-ai gasit, este la noi in cea mai buna forma posibila. Este original, brand Dana Spicer, l-am adus de departe, de la cei mai buni producatori, iar pretul este pentru Romania, foarte ok. Nu trebuie decat sa ni-l soliciti si il trimitem cu cel mai rapid curier. Pentru ca ne plac lucrurile facute cum trebuie.

Traversam un moment istoric in care imposibilul a devenit o notiune relativa. O fi bine sa nu mai ai limite cu care sa te lupti? O fi rau? Rar mai apar probleme fara sa nu apara si antidotul, solutia pentru rezolvarea lor. Nu e nevoie decat de un singur lucru - o informatie buna. Daca utilajul tau s-a defectat, poti fi sigur ca undeva in lume exista deja solutia la problema ta. Nu mai este departe, am adus-o noi aici, langa tine. La un apel telefonic distanta. Primesti toate informatiile pentru o decizie corecta. Facem lucrurile posibile.

Rulment butuc Dana Spicer 212-770 nu te lasa la greu
Desi nu-i prea mare, acest articol a fost construit pentru a indeplini o sarcina dificila in concertul actiunilor care fac un utilaj sa functioneze. Pentru ca rolul sau este de a asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Insa beneficiaza de o conceptie inteligenta care asigura o frecare redusa in procesul de exploatare, astfel incat proprietarul sa beneficieze de functionarea lui indelungata. Ca sa fie totul in parametri optimi, nu trebuie neglijata lubrifierea, fiind un element definitoriu necesar intretinerii componentelor mecanice. Insa avantajele oferite de un rulment bun sunt reale, consumul de combustibil, de exemplu, fiind redus semnificativ.

Consultanta gratuita, din inima oferita
Uneori ai nevoie de o minune. Mai ales cand parca nimic nu-ti mai iese, nimic nu ti se mai potriveste. Dar, desi minunile nu cresc in livezi nesfarsite, in mod sigur intalnesti una la noi. Mai exact la echipa noastra de consultanti tehnici. Care fac o adevarata magie cu multimea de informatii. Ei le gasesc, le ordoneaza si le pun sa lucreze pentru tine. Nu prea iti vine sa crezi. Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit. Sau, ne place sa mai spunem, este oferit.

Garantie
Vei gasi in coletelul fermecat, pe langa actele care insotesc acest rulment butuc Dana Spicer 212-770 si o surpriza - un certificat de garantie, valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Reducem drastic surprizele neplacute care pot interveni pe parcurs.

Livrare
24 de ore este perioada maxima in care acest rulment sau oricare alt produs comandat de la ACN, pot ajunge la tine. Lucram cu cele mai eficiente servicii de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Montajul unui rulment in sine presupune un proces destul de migalos. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi in materie de mecanica. Asadar cand iti parvine piesa, apeleaza doar la un specialist din domeniu, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura