Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-765

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
HX8VFWOL-SC
Out Of stock
Descriere
Mai tii minte mai draga Florica... cand ne dadem cu carutul pe care l-am facut intr-o sambata cu roti din rulment, te rasturnam si tu nu radeai? Eram tineri, eram la inceput, n-aveam de niciunele, doar o masina rebegita, la mana a doua si multe multe vise. Intram in casa obosit, murdar si nemancat. Si nu mai era timp de iubire. Dar a meritat, draga Florica. Acum avem ditamai utilajul, totul e automatizat iar cand ai nevoie de un schimb pe la sistemul de transmisie, comanzi repede un rulment butuc Dana Spicer 212-765 de la ACN si nu mai stai sub roti toata ziua. Si e timp si de iubit. Si nu te mai rastorn din carut, acum avem casa.

Indiferent cat de putin timp ai la dispozitie, nu-ti neglija utilajul. Nu este nevoie sa il faci zilnic bucati, dar urmareste-l in timpul lucrului. El munceste din greu si in mediu greu, in fiecare zi. Iar cand ti se pare ca nu mai este cum era, programeaza-i o revizie. Fa-i toaleta, cum se mai spune. Verifica cu atentie fiecare piesa inainte de inceperea oricarei activitati si acolo unde e nevoie, schimba, caci niciodata masina n-o sa fie perfecta. Iar cand ramai in offside si-ti mai trebuie un rulment sau ceva suna la noi.  Si trimitem ce este mai bun. Repede!

Rulment butuc Dana Spicer 212-765 un ajutor nesperat
Desi este o piesa uzuala si toata lumea a auzit de el, nu multi stiu ce rol joaca acest rulment butuc in structura utilajului pe care il manevrezi. Este cel care asigura transferul optim al greutatii catre rotile utilajului si, datorita conceptiei sale inovatoare reduce frecarea, garantandu-ti o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri si o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta si sa faci economii la combustibil.

La ACN scoala este gratuita
Ne poti solicita sprijinul la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Pentru ei nu exista secrete in domeniul vast al pieselor de schimb destinate sistemului de transmisie de la utilajel industriale, pentru constructii sau agricultura. Citesc mereu, actualizeaza cu tot ce e nou isi largesc orizontul cunoasterii. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit. Planuri de revizie, solutii personalizate, piese de schimb si instrumentar, consumabile, aparate. Avem de toate.

Garantie
Comanda cu incredere, acest rulment butuc Dana Spicer 212-765 pentru ca beneficiezi nu doar de o piesa de schimb de calitate ci si de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Livrare
Avem grija ca intreg procesul de achizitie sa decurga fara accidente. Urmarim atent fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem aici, evident, si expeditia. Pe care o facem intr-o permanenta lupta cu timpul. Daca efectuezi comanda astazi in prima parte a zilei, maine produsul e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata.

Montaj
Ai rulmentul, ai utilajul dar nu ai mecanicul care sa efectueze montajul? Poate fi comic, dar rasul tau va fi nervos. Te ajutam noi sa-l facem un ras vesel. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. De pe tot cuprinsul tarii. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca iti trebuie si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni funny cum ti-am promis.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura