Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-748

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
CKUT0YIL-SC
Out Of stock
Descriere
Stii reclama aceea cu cafeaua “trei in una”? Noi stim ceva mai tare - produsele ACN Piese utilaje “5 calitati in una”: originalitate, rezistenta, fiabilitate, pret, conceptie. Refuza-ti asa ceva daca poti. La noi, fiecare piesa in parte dispune de toate aceste caracteristici. Cel putin! Cum e posibil? Selectie. Ne informam, cautam, aprovizionam. Nu e bun, nu intra pe raft. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-748 si-a demonstrate calitatile din prima. Si, iata-l aici, gata pentru tine. Comanda-l!

Ce defineste calitatea unui antreprenor de succes? Noi credem ca puterea de a trece peste obstacole. Da a lua-o de la capat daca e nevoie, de a prioritize activitatile si de a atrage de partea lui pana si norocul. Noi am avut-o de fiecare data si iata-ne acum si aici, gata sa infruntam problemele. Vino alaturi de noi si vei capata ca prin minune aceste calitati. Impreuna, nimic nu ne sta in cale! Hai sa batem palma!

Rulment butuc Dana Spicer 212-748 te scoate din incurcatura
O problema importanta cu care se confrunta rulmentii este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Inclusiv apa poate sa dauneze si sa aiba un impact negativ asupra durabilitatii. Se impun urmatoarele actiuni: evitarea acumularii de resturi, controale de rutina, descoperirea punctelor de scurgere.

Raspundem prezent in catalogul oricarui client
Sa infiintam acest serviciu de consultanta gratuit a fost una din primele actiuni cand am startat afacerea noastra. Nu incarceram informatia chiar daca suntem locati la Jilava. O lasam libera si o punem in slujba clientilor nostri. Poti beneficia cu incredere de suportul nostru, oricand si oriunde. Alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta a problemei precum si de o solutie corespunzatoare. Nu conteaza cat de departe esti. Nu conteaza cat de complicata este situatia tehnica.  Vorbeste cu noi si rezolvam.

Garantie
Poti avea incredere maxima in acest rulment butuc Dana Spicer 212-748 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Pastreaza-l caci, in caz ca va trebui activat, nu ai de facut nicio cheltuiala. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Pentru a intra in posesia rulmentului, trimite-ne adresa si va ajunge a doua zi lucratoare. Rambursul il vei putea achita dupa ce vei verifica inainte daca piesa este in regula. In acest fel evitam neintelegerile nedorite in colaborarea noastra. Desigur, poti opta pentru a ridica personal produsul din depozitul de la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul acestui rulment necesita ceva efort, multa pricepere si instrumente speciale de presare. Pe de alta parte, fiind o piesa medie ca marime, poti face eroarea de a incerca sa o montezi de unul singur, daca te simti tu inspirat, sau poti fi tentat sa o indesi cu tot soiul de rangi. Poti face asta dar e pe banii tai. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un atelier mecanic.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura