Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-697

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
HQD3JA2O-SC
Out Of stock
Descriere
Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. Asa se spunea pe vremea cand erau iarna sanii si vara carute. Astazi, lucrurile au evoluat. In vremurile noastre omul gospodar isi face o data si car si sanie, le motorizeaza si apoi are grija an de an sa le faca la timp revizia si reparatiile. Clientii nostri sunt oameni gospodari, au utilajele de multa vreme si doar periodic le fac necesarul schimb de piese. Ca de pilda cu acest rulment butuc Dana Spicer 212-697 care este o piesa expusa la forte, socuri si alte actiuni fizice, pe care omul gospodar o cumpara de la ACN Piese Utilaje, prietenul antreprenorilor.

Adevaratii prieteni sunt aceia care iti vor fi alaturi atunci cand ti-e greu; ei sunt gata sa infrunte obstacolele impreuna cu tine si vor fi cu tine si in cele mai frumoase momente, pentru ca nu le este teama sa te vada stralucind; noi, cei de la ACN, vom fi intotdeauna prezenti la festivitatea in care clientii nostri vor primii premii de excelenta si ii vom aplauda in picioare; stim ca in trofeele acelea frumoase se afla si competenta colegilor nostri, care au consiliat corect, care au oferit solutiile cele mai bune si piesele de schimb cele mai renumite astfel incat activitatea lor sa atinga perfectiunea. Mergem mai departe!

Rulment butuc Dana Spicer 212-697 asigura acestui butuc un new look
Este un produs care functioneaza in pereche, de aceea este bine ca ambii rulmenti sa fie de aceeasi calitate, varsta, etc. Este indicata schimbarea simultana a simeringului care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, precum si verificarea uleiului folosit in transmisia finala. Aceasta inseamna sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Recomandarea mecanicilor este montarea in pereche a rulmentilor. Loviturile de ciocan sunt interzise pentru vor deteriora piesele; la montaj este necesara o presa mecanica specifica unei astfel de lucrari.

De la mine catre tine, o informatie buna vine
Exista foarte multe informatii legate de rolul acestei piese, lucru care dovedeste pe deplin importanta ei tehnica. De aceea trebuie sa fii pregatit si pentru schimbarea ei. Pentru ca exista situatii cand fenomene desfasurate in timp dau nastere la defectiuni accidentale, sau catastrofice, sau bruste, asa cum este cazul uzurii din cauza exploatarii in conditii grele de santier. Fa-ti intotdeauna un plan B, ca sa ai intotdeauna la dispozitie imediata un rulment inlocuitor pe masura.

Garantie
Noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija acest rulment butuc Dana Spicer 212-697 si nu vei plati niciodata pentru disfunctionalitati care apar din vina producatorului.

Livrare
Expediem acest rulment oriunde in tara. Si o facem fara intarzieri nedorite. Ca sa fie totul in regula, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. De asemenea, ai optiunea de a ridica personal piesa de schimb dorita de la sediul nostru din margine de Bucuresti. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montaj nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca e vorba de o alta reparatie, nu doar de montajul rulmentului comandat. Iti punem la dispozitie un atelier mecanic mobil sau specialisti independent priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Caci o astfel de piesa necesita un montaj mai complex.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura