Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-692

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
PF4QHSDV-SC
Out Of stock
Descriere
Probabil toti s-au jucat in copilarie cu macar un rulment. Fie si-a facut caruturi, fie s-au jucat la groapa cu bilele. Deci nu este o aparitie wow cand iti iese in fata unul. Pentru utilajul tau, insa, un rulment inseamna mult mai mult. Pentru ca daca pentru om e obiect de joaca, pentru utilaj este un element vital de a ramane in viata. De aceea atunci cand s-a uzat, trebuie neaparat inlocuit. Si nu cu orice duda, ci cu acest rulment butuc Dana Spicer 212-692 pe care il avem acum in depozit. Te poti baza pe el cu toata increderea! E nou, e fiabil, e rezistent, e cum trebuie. Comanda-l acum!

Indiferent de activitatea pe care o desfasori, ingredientul principl este si va fi intotdeauna calitatea. Presara calitate in tot ce faci si totul se va transforma in mici povesti de succes. Cand iti repari utilajul cu piese de schimb de calitate, el va efectuat lucrari de calitate. Cam asta inseamna o afacere prospera. Nu lasa oportunitatile sa treaca pe langa tine, pentru ca sunt rare. De aceea suntem aici, ca sa ti le aratam si sa te ajutam sa beneficiezi de ele. Reparatia utilajului tau poate fi o bagatela daca tii cont de cateva reguli simple. Suna-ne! Iti vom oferi tot ce ai nevoie. Cum spuneam, de calitate!

Rulment butuc Dana Spicer 212-692 - asigura utilajului tau viata lunga si plina de satisfactii
Acest articol iti garanteaza o calitate maxima a functionarii utilajului tau, deoarece este un produs original Dana Spicer. Rezistenta acestuia in timp este incontestabila si greu de atins de celelalte produse asemenea de pe piata. Daca nu vrei sa ai batai de cap sau surprize neplacute si neasteptate, asigura-te ca rulmentul este bine uns si etans. Altfel, costul acestuia nu-ti produce niciun disconfort fiind unul foarte bun.

Consultanta gratuita, astfel este oferita
Se intampla sa ai neclaritati? Cu asistenta specialistilor nostri, activitatea ta devine mai sigura si lipsita de griji. Te tinem permanent informat si, la cerere, primesti cele mai bune recomandari si solutii personalizate, indiferent daca vorbim de o reparatie complexa, de o revizie planificata sau de o simpla actiune de intretinere. Te putem ajuta si la conceperea unui plan de revizii periodic. Ajuta foarte mult sa ai unul si pe care sa-l urmezi. Oferim toata aceasta consultanta gratuit si iti propunem piese de schimb perfect compatibile pentru utilajele tale.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-692 cumparat de la noi, are un strat inexpugnabil de incredere. Nu te va lasa la greu. Si totusi, daca se intampla sa primesti un exemplar cu defect de fabricatie, ti-l schimbam pe loc. Pentru ca asiguram o garantie pentru astfel de riscuri valabila 6 luni.

Livrare
Ca sa ajungi in posesia acestui produs, comanda-l la telefon sau online, iar noi il livram oriunde ai fi, ori te asteptam sa il ridici direct din depozitul nostru. Putem livra acest rulment, perechea lui si orice alta componenta mai doresti, in circa 24 de ore. Vei achita doar la primire, dupa ce arunci o privire asupra continutului coletului, daca doresti sa fii sigur.Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apelezi utilizand datele din contact.

Montaj
Dispunem contactele a nenumarate echipe de mecanici bine pregatite, de peste tot intinsul tarii, care pot asigura montajul corect al piesei. Asadar, nu conteaza pe unde esti, un mecanic e prin preajma. El poate interveni si pentru defectiuni mai grave care iti afecteaza transmisia sau orice alte componente esentiale. Nu este necesara deplasarea utilajului in service, se prezinta acesta la punctul tau de lucru. Avem mecanici, avem valoare!

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura