Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-679

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
9LMAP2OV-SC
Out Of stock
Descriere
Pentru astazi, stimate client, iti atragem atentia cu acest rulment butuc Dana Spicer 212-679 deoarece, datorita caracteristcilor sale uimitoare, vei beneficia de o eficienta maxima a utilajului tau, asa incat nu va mai fi cazul sa tot inlocuiesti aceasta piesa cu alta si cu alta si cu alta. Fabricat in sub brandul mondial Dana Spicer, rulmentul a fost conceput sa concureze cu originalul, si chiar reuseste sa ii replice calitatile. Avantajul sau principal este ca poate fi achizitionat la un pret excelent. Vino sa te bucuri de aceasta interesanta experienta!

Calitate, profesionalism si competenta. Sunt doar trei dintre caracteristicile care ne definesc echipa de consultanti si care ne deosebesc de ceilalti care activeaza in sectoarele productive. Clientii nostri sunt satisfacuti de modul in care ne desfasuram activitatea si in care le raspundem la solicitari. Alege si tu sa ai parte de aceasta experienta tehnica speciala alaturi de echipa noastra. Expertii nostril vor facilita achizitionarea piesei corect si te vor insoti in toate etapele care definesc procesul de reparatie.

Rulment butuc Dana Spicer 212-679 un produs care genereaza rezultate imediate
Un rulment este o componenta indispensabila sistemului de transmisie a utilajului tau. Avand o geometrie specifica, ea va asigura o miscare prin alunecare, fara ca operatorului utilajului sa resimta vibratii, sau sa auda zgomotul inconfundabil de „fier peste fier”.  Practic, nu poti concepe un utilaj greu functional, fara rulmentii butuc in regula sau in lipsa lor. La fel de indispensabila este ungerea lor corespunzatoare si abundenta cu lubrifiant.

Daca suni la ACN rezolvi treaba repede
Serviciul nostru gratuit de consultanta vine in sustinerea ta cu informatii, know how, solutii si zambete sincere. Colegii nostri consultanti sunt profesionisti, bine pregatiti si orientate, nu ii poti surprinde cu nicio intrebare. Dar te pot surprinde ei cu un raspunsul de care ai atata nevoie. Gasesc miezul fierbinte al problemei si o rezolva. Suna-ne si te vei convinge. Nu costa nimic.

Garantie
Poti avea incredere maxima in acest rulment butuc Dana Spicer 212-679 cumparat de la noi. Si vom betona increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Doar sa ai grija la montaj caci erorile mecanice nu sunt cuprinse in garantie.

Livrare
Efectuam livrarea in conditii in conditii de operativitate si siguranta. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Platesti la livrare. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... mai lasa tristetea, gata, s-a rezolvat!

Montaj
Montajul este micul secret al succesului, acela pe care il cunoaste toata lumea. Fara un montaj bun nu te poti bucura nici de caracteristicile nemaipomenite ale piesei achizitionate, nici de o functionare optima a utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaj profesionist!

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura