Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-658

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
U9PWBDSF-SC
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie are nevoie de piese solide, cu caracteristici verificate in zeci de mii de ore de functionare. Altfel, va incepe sa dea rateuri si iti va afecta negativ utilajul si activitatea. Tine antenele ridicate si, cand detectezi probleme, remediaza-le din timp. Alege de fiecare data piese de schimb cu pedigree, asa cum este si acest rulment butuc Dana Spicer 212-658 extrem de rezistent si fiabil, si te vei bucura de o exploatare continua a utilajului pentru foarte mult timp. Chiar daca improvizatiile par uneori sa te convinga, efectul lor este de foarte scurta durata si e foarte posibil sa o iei de la capat. Fa ce trebuie facut si totul va fi bine.

Toate produsele pe care le aducem in depozitul nostru se afla intr-o perfecta stare de conservare. Din momentul in care sunt descarcate din cargo, colegii le preiau si cu mare atentie le aranjeaza pe rafturi. Pe modele, pe categorii, pe tipuri. Bine ferite de influenta factorilor externi, precum apa, substantele chimice sau praful. Ai spune ca sunt bijutieri, atat de bine se poarta cu componentele mecanice. In curand acestea vor ajunge la tine, iar tu iti doresti o piesa fara urme, una la fel ca atunci cand a iesit de pe poarta fabricii. Lucram cu grija ca sa nu ai griji.

Rulment butuc Dana Spicer 212-658 un articol compatibil cu utilajul tau
Pentru a verifica compatibilitatea rulmentului cu utilajul pe care il detii recomandam sa te consulti cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind forma si dimensiunea butucului, a lubrifierii si starii de functionablitate a intregului sistem de transmisie a utilajului.  O evaluare corecta a problemei, face posibila o solutie care sa nu mai necesite interventii repetate.

Calitate ceri, calitate calitate primesti
Pentru a nu avea surprize neplacute incercand experiente random cu utilajul tau, cauta-ne la telefon sau scrie-ne pe site si pune-ne la curent cu problema tehnica pe care utilajul tau o traverseaza. Vei primi consultanta gratuita inclusiv recomandarea piesei de schimb compatibile pentru o reparatie reusita.  Desigur, ne poti face o vizita prealabila rasfoind catalogul nostru online. In plus, daca simti ca este necesar, poti primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa ai parte cum se cuvine si de o functionalitate proprie. Nu trebuie decat sa ne dai un semn.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-658 are o perioada de garantie de cu 6 luni pentru defectele din fabricatie. Ca sa nu risti anularea acesteia, monteaza piesa de schimb asa cum este indicat in instructiunile disponibile din fisa tehnica. Si, neaparat, sub asistenta sau cu sprijinul unui mecanic autorizat.

Livrare
Fie ca il comanzi prin telefon sau online, rulmentul pe care ti-l oferim ajunge la destinatie in decurs de aproximativ 24 de ore, indiferent in ce localitate te-ai afla. Plata se face prin ramburs, asa ca poti verifica mai intai produsul in prezenta curierului. Daca e urgenta poti veni la noi la Jilava ca sa ridici piesa personal. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Poti beneficia de un service mobil pentru utilajul tau daca ne soliciti ajutorul pentru o recomandare sigura. Colaboram cu mecanici profesionisti si chiar si cu ateliere mecanice din toate colturile tarii. Ei iti vor asigura un montaj corect si o functionare indelungata post-reparatie.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura