Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-99

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
MKA52CQO-SC
Out Of stock
Descriere
Asa e firea omului, vrea de multe ori lucruri care ii depasesc puterile. Este obez dar vrea sa urce pe jos pana la cota 2000. Nu i-a placut cartea dar si-ar dori o coronita de premiant pe crestet. Ne scapa de cele mai multe ori un lucru si anume acela ca poate cea mai mare comoara este sa stii sa fii fericit cu putin, fiindca putinul nu-ti va lipsi niciodata. Poate este foarte greu sa ai o flota de 300 de buldo-uri dar daca ai doar unul si cauti disperat un rulment butuc Dana Spicer 212-99 ai sa fii fericit, fara doar si poate. Pentru ca stii unde sa-l cauti, il avem, este nou, este la un pret excelent si gata sa iti serveasca masina. Comoara ta de zi cu zi se gaseste la noi.

Avem in portofoliu foarte multi clienti care ne-au gasit dupa experiente neplacute cu parteneri neseriosi, sau furnizori de piese de proasta calitate. Vechile parteneriate le-au facut gauri adanci in bugete. Au stiut, totusi, sa iasa din aceste combinatii toxice si au gasit la noi: piese de schimb excelente, recomandari bune, operativitate. Au invatat, astfel, ca succesul nu consta in a nu comite greseli, ci in a nu comite niciodata o greseala a doua oara. Unde intervenim noi necazul trece!

Rulment butuc Dana Spicer 212-99 aduce vigoare utilajului tau
Un rulment butuc este astfel conceput incat sa reziste la exploatarea la capacitate maxima. Este construit dintr-un otel special, foarte rezistent, tratat termic, destinat pentru performanta. Asigura mai multe functii esentiale cum ar fi transferul greutatii catre roti, diminuarea frictiunii la miscarea de rotatie si un consum mai scazut de combustibil. Mare grija! Urmareste sa fie tot timpul bine lubrefiat.

ACN te-a consiliat, utilajul este aranjat!
Produsele si serviciile noastre tin mereu cont de timpul limitat pe care il ai la dispozitie, de faptul ca ai si alte probleme cu care te confrunti in activitatea de zi cu zi si, desigur, de bugetul tau de venituri si cheltuieli. In depozitul nostru gasesti produse pentru toate categoriile de utilaje dar si o echipa de tineri pregatiti sa ofere consultanta de o mare acuratete. Cum ai aflat deja, aceasta este gratuita si orientata spre client, astfel incat sa fie inteleasa repede si bine. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci, cand apar defectiunile, este sa ne apelezi. Le rezolvam!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-99 are, pe langa facturica si un certificat de garantie, ca sa nu iti faci alte griji legate de functionarea imediata a piesei de schimb. Primesti impreuna cu documentul si 6 luni de garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Lucreaza linistit, concentreaza-te pe lucrare, avem noi grija de restul.

Livrare
Expedierea piesei este un serviciu implicit pe care ti-l oferim fara nicio discutie. Nici nu se pune problema sa alergi tu dupa ea. Poti veni sa o ridici de la depozit doar daca iti face placere. Obligatia expedierii e la noi si nu la tine. Iti trimitem piesa de schimb intr-un interval de maxim 24 de ore, acolo unde te afli, oriunde in tara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. And so on.

Montaj
Cum ar putea sa functioneze un utilaj daca nu cu un montaj corect al pieselor de schimb, efectuat de persoane autorizate. Atunci cand apelezi la nea Petrica al nostru, nu ai cum sa dai gres. El si mecanici lui stiu ca montajul corect este foarte important. Ei nu se incurca! Daca nu cunosti astfel de specialisti, nea Petrica urca in masina si vine deindata. El insusi!

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura