Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll Drap 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ingersoll DRAP 150
Cod produs
Q9I1EJDT-IA
Out Of stock
Descriere
Noua ne pasa de echipamentele tale si suntem atenti atunci cand importam piese de schimb! Pompa de alimentare Ingersoll Drap 150 a fost atent aleasa dintr-o sumedenie de oferte ale producatorilor de piese aftermarket. De ce am ales-o tocmai pe ea? Pentru ca o recomanda specialistii, pentru ca feedback-ul clientilor a fost unul foarte pozitiv si pentru ca echipamentul tau merita tot ceea ce este mai bun! Realizata in Uniunea Europeana din cele mai bune materiale, pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Prezinta eficienta si este caracterizata printr-o lunga rezistenta in fata solicitarilor. In pretul excelent, vei avea inclusa o garnitura care te ajuta sa etansezi corespunzator corpul pompei de blocul motor. Este indicat sa ii procuri si un filtru de motorina. Ti-l putem livra tot noi pentru ca avem oferte foarte atragatoare. Daca ni le soliciti, ti le vom detalia cu mare drag in cadrul serviciului gratuit de consultanta tehnica! Trebuie doar sa iei legatura cu asistentii nostri tehnici!

Pompa de alimentare Ingersoll DRAP 150 - ACN iti pregateste cele mai tari oferte mereu!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll DRAP 150 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Ingersoll DRAP 150 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura