Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare compresor Consol.Pneumatic 125-RO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Consol.Pneumatic 125-RO
Cod produs
9GBK0HVX-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Consol 125-RO-1 ii va sustine sistemul de alimentare al compresorului pe care il detii. Asta pentru ca este realizata din cele mai bune materiale, alese cu mare atentie de catre producatorul ei european. Cand esti in cautarea piesei perfecte care sa fie eficienta si sa reziste in timp cat mai mult, dar sa nu cheltuiesti enorm, atunci acest model este un “must”! Ba chiar si clientii ne transmit ca a fost alegerea perfecta si sunt multumiti. Asta iti spune multe despre nivelul de calitate prezentat si de eficienta de care da dovada aceasta componenta.

Pompa este una mecanica, actionata de axul cu came. Este compatibila cu modelul de compresor pe care il ai si inlocuieste fara probleme piesa originala a echipamentului. Daca vei avea grija de aceasta componenta din prima clipa in care o montezi pe echipament, ii prelungesti chiar si mai mult perioada de functionalitate optima. Primii pasi sunt: schimbarea filtrului de motorina tot acum cand o inlocuiesti si montajul sa fie facut de un profesionist. Ai nevoie de echipa noastra de mecanici? Ne poti suna in cadrul serviciului gratuit de consultanta si iti dam toate informatiile!

Pompa de alimentare Consol 125-RO-1 - recomandata de catre toti specialistii!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru compresor Consol.Pneumatic 125-RO-1 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Consol 125-RO-1 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura