Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll DR175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ingersoll DR175
Cod produs
W0H1ZM6A-IA
Out Of stock
Descriere
Cand gasesti o piesa buna care sa fie si rezonabila ca pret, esti cel mai fericit! Parca si uiti ca erai un pachet de nervi cand s-a avariat echipamentul! Pompa de alimentare Ingersoll DR175 va avea acest efect asupra ta. Iti va lua nervii si te va face sa uiti de suparare. Este in oferta noastra la un pret foarte bun care include chiar si garnitura de etansare dintre corpul pompei si blocul motor. Este extraordinar sa gasesti o piesa de calitate europeana, standarde respectate la sange si care sa inlocuiasca perfect piesa originala.

Pompa aceasta este una mecanica si o actioneaza axul cu came. Un model eficient si foarte atent realizat astfel incat sa pastreze toate caracteristicile tehnice necesare unei bune functionari. Te invitam sa o comanzi si iti promitem ca o vom expedia in timp record. In 24 de ore iti va fi livrata la adresa pe care ne-o vei transmite. Mai mult, pentru a fi sigur de achizitia facuta, inainte de a plasa comanda, poti solicita ajutorul serviciului gratuit de consultanta tehnica.

Pompa de alimentare Ingersoll DR175 - echipamentul tau are nevoie de ea acum!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll DR175 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare Ingersoll DR175 pe care o doresti!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura