Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare 4000014

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
A361YPBT-AT
Out Of stock
Descriere
Daca-i vorba de probleme cu pompa de alimentare, e clar ca-i urgent si te intelegem perfect. De aceea venim in ajutorul tau cu aceasta pompa alimentare 4000014 impecabila, pregatita sa plece catre tine in orice moment. Este o piesa extrem de rezistenta si de fiabila, fiind fabricata in Uniunea Europeana, la standarde de inalta calitate. De nu esti sigur de compatibilitatea sa cu utilajul tau, nu-ti fa griji, beneficiezi de suport tehnic personalizat. Pentru a avea cele mai bune rezultate, iti recomandam sa inlocuiesti si filtrul, ca sa stii una si buna. Si asigura-te ca montajul este efectuat corespunzator.

Afla mai multe despre intretinerea utilajului tau si nevoile sale specifice de la specialistii nostri! Ei stiu tot ce misca in lumea utilajelor si te vor indruma pentru a alege cele mai bune solutii de remediere a problemelor tehnice pe care le intampini, cu minime eforturi din partea ta. Iti punem la dispozitie si o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, pentru a-ti face utilajul fericit. Suna-ne!

Pompa alimentare 4000014 - un ajutor de nadejde!
Aceasta pompa de alimentare 4000014 este una dintre cele mai importante componente, caci ea asigura alimentarea sistemului cu combustibil si mentine presiunea normala a acestuia. Cand aceasta cedeaza, combustibilul nu mai ajunge la motor, ceea ce duce la intreruperea fluxului si, evident, la stoparea activitatii motorului. Te sfatuim sa folosesti intotdeauna consumabile de cea mai buna calitate pentru a prelungi durata de viata a pompei de alimentare, dar si a celorlalte componente.

Ai intrebari? Nu te sfii sa ne contactezi!
Uneori poate fi complicat sa gestionezi problemele tehnice, incercand sa rezolvi totul cat mai eficient. Nu te lasam sa-ti bati capul, venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Specialistii nostri iti ofera toate informatiile de care ai nevoie si identifica rapid cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor pe care le intampini. Contacteaza-ne, online sau telefonic, cum preferi, si iti va fi mult mai usor sa depasesti obstacolele!

Comanda cu incredere, piesele pe care le comercializam au trecut toate testele, iar aceasta pompa alimentare 4000014 nu face exceptie. Daca se intampla, totusi, sa aiba vreun defect de fabricatie, esti perfect acoperit de o garantie de 1 an de la data facturarii. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, iti vom livra aceasta pompa alimentare 4000014 in cel mai scurt timp. Suna-ne sau solicita o oferta online si va porni catre tine. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca-ti pasa de banii si de timpul tau, nu te incurca cu orice surubar cand vine vorba de montaj. Nu de alta, insa un montaj impropriu poate compromite atat piesa in cauza, cat si piesele conexe. Iti recomandam sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu niste mesteri de incredere din zona ta.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura