Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Eicher

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Eicher
Cod produs
QFKU5JA0-IA
Out Of stock
Descriere
Niciun sistem de alimentare perfect fara o pompa capabila sa transfere combustibil, e clar! Pompa de alimentare tractor Eicher este o minunatie care isi face treaba, brici! Adica iti transfera cantitatea perfecta de motorina din rezervor catre motor. Un tractor alimentat corect este un tractor performant! Deci ce mai astepti? Comanda piesa acum si noi iti trimitem chiar si garnitura care te ajuta sa faci etansarea dintre corpul pompei si blocul motor. Primesti pachetul in 24 de ore!

Nu-ti fa probleme in privinta compatibilitatii, producatorul european ne asigura ca totul va merge perfect si ca este numai buna pentru tractorul tau. Ai si certificat de garantie pentru acest produs, este valabil un an de zile. Ti-am recomanda inca ceva, este vorba despre un filtru de motorina pe care sa-l schimbi cand faci inlocuirea pompei. Il poti comanda tot de la noi. Si daca te simti nesigur in privinta problemei tehnice a tractorului, sune-ne! Iti oferim cu mare drag asistenta tehnica gratuita si consultanta.

Pompa de alimentare tractor Eicher - monteaz-o pe utilaj imediat!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru tractor Eicher se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare tractor Eicher va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura