Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 293

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 293
Cod produs
LN0SURGV-IA
Out Of stock
Descriere
Fa primii pasi catre rezolvarea problemelor tehnice ale tractorului tau! Pompa de alimentare Massey Ferguson 293 va contribui la buna functionare a sistemului de alimentare cu combustibil al utilajului. Primul pas este sa ceri oferta si sa afli exact in ce consta ea. Noi iti vom spune aici, pe scurt, ca este produsa in Uniunea Europeana si ca are in componenta materiale de buna calitate. Iar prin respectarea standardelor de productie, produsul rezultat se deosebeste de celelalte variante alternative de pe piata.

Ea poate face inlocuirea piesei originale fara sa sesizezi vreo diferenta. Pompa mecanica, actionata de axul cu came, nu iti va fi livrata singurica. Ea vine insotita de o garnitura de etansare. Se monteaza intre corpul pompei si blocul motor. Ca sfat, te-am indruma catre un filtru de motorina. El te ajuta sa prelungesti functionarea optima a pompei de alimentare. Practic, aceasta va performa si mai mult timp pentru ca impuritatile din combustibil nu o vor afecta. Pentru mai multe detalii, ai mereu la dispozitie consultanta tehnica gratuita!

Pompa de alimentare Massey Ferguson 293 - stai sa vezi ce pret bun are!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 293 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Massey Ferguson 293 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura